Weekend i København by LoveCopenhagen #48

0
210
Foto: Thomas Skou
Foto: Thomas Skou

Nu er det endelig jul! Jeg har gjort mig umage for ikke kun at bringe tip om julemarkeder – så her får du en god blanding af lækre ting, du kan lave i byen i den kommende weekend; nogle julede, andre ikke. Rigtig god fornøjelse!

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

Åbningen af udstillingen “Stamsteder” på Københavns Bymuseum

Har du nogensinde besøgt Københavns Bymuseum? Hvis ikke, er det bare med at komme afsted. Især nu, hvor udstillingen om gamle værtshuse åbner. Københavns Bymuseum viser livet i København fra for mange, mange år siden – og nærmest op til i dag.

Denne torsdag åbner en spritny udstilling, Stamsteder – Københavns sidste værtshuse. Til åbningen vil der være taler ved blandt andre Mia Nyegaard, Kultur- og Fritidsborgmester i København, musikalsk underholdning med Per Rock og lidt godt til ganen.

Udstillingen tager afsæt i Salvador Books’ storsælgende bog af samme navn og kan ses fra 1. december til og med 28. februar.

Københavns Museum har åbent hver dag kl. 9-18, torsdag kl. 9-21.

Læs mere om udstillingen her:
https://cphmuseum.kk.dk/…/bestsellerbogen-stamsteder…

HVOR: Stormgade 18, 1555 København HVORNÅR: Kl. 16.30 -18.00 PRIS: Gratis entré


FREDAG

Silent Disco i ZOO

Kridt danseskoene og kom til Silent Disco i ZOO med dyrene i baggrunden
Der er en helt særlig stemning, når mørket begynder at sænke sig, og vi samles om musikken. Alle kan være med, og spillelisten byder på noget for enhver smag.
Oven i hatten er der 50 % rabat på éntrebilletten på dagen efter kl. 16.00!

HVOR: Københavns ZOO, Roskildevej 32 HVORNÅR: Kl. 17.00 – 20.00 PRIS: 209 kr. (minus 50%, hvis du kommer efter kl. 16.00)


LØRDAG

Pop-up Julebazar på Vesterbro 
Årets POP-UP JULEBAZAR 2022
Lørdag 11-17
Søndag 11-17

Så er det atter tid til årets hyggeligste lille julemarked i de fine lokaler på hjørnet af Skydebanegade og Istedgade. I år vil du kunne finde keramik, strik, glimrende julepynt, grafiske værker og collager, miniaturer, smykker, broderi-kits med statements, Humoristiske figurer, vægdekorationer m.m. Kom forbi og find den unikke julegave, eller det, du ikke selv anede, at du IKKE kunne leve uden.

HVOR: Skydebanegade 1, 1709 København V HVORNÅR: Kl. 11-17 (også om søndagen) PRIS: Gratis adgang

SØNDAG

Ritas Blå Lopper i Kulturhus Indre By

Julen er lige om hjørnet, og hvis den skal være en anelse mere bæredygtig, kan du med fordel købe genbrug som gaver. Der er masser af guld at hente til Ritas Blå Lopper – jeg har selv gjort nogle ret vilde køb til netop Ritas loppemarkeder. Denne søndag er det i Kulturhus Indre By.
Der er god plads i de to store haller til masser af dejlige stande, en hyggelig café med både mad, kaffe og sødt, og så ligger det dejlig centralt.

HVOR: Kulturhus Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København HVORNÅR: Kl. 11.00 – 16.00 PRIS: Gratis adgang

 

RIGTIG GOD WEEKEND! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here