Weekend i København by LoveCopenhagen #5

0
161

Oplev udstilling, lysfestival, loppemarked og gratis klassisk koncert – ja, weekenden er fuld af fantastiske oplevelser i vores smukke by. Få inspiration her, når vi guider dig til din weekend i København: 

Af Nathalie

 

TORSDAG

Soeren Le Schmidt var en af de kreative profiler bag de traditionsrige juleborde 2022.
Universet hvor fashion møder Royal Copenhagen UNIKA, kan nu opleves sammen med Soeren Le Schmidts nyeste kollektion på 2. sal i Royal Copenhagen Flagship Store, Amagertorv 6, til og med søndag d. 19. februar.

HVAD: Udstilling Royal Copenhagen
HVOR: Amagertorv 6, Kbh S
HVORNÅR: Torsdag kl. 10.00-19.00

FREDAG

Copenhagen Light Festival er officielt skudt igang med fantastiske lysinstallationer rundt omkring i vores smukke by fra idag, d. 3. februar til 26. februar.

På Broens Skøjtebane har de udvalgt et værk af den fransk-tyske multikunstner, Julien Menzel, der går i dialog med omgivelserne og er umulig at få blikket væk fra – nemlig værket ’ECHO’. Oplev det fra i morgen af.

HVAD: Copenhagen Light Festival 2023
HVOR: Hele København
HVORNÅR: 3. feb – 26. feb

 

LØRDAG

Kom til loppemarked i Remisen med 100 stande! Her er der altid fyldt med gode, sjove og spændende ting, og det er en skøn lørdagsaktivitet.

HVAD: Loppemarked i Remisen
HVOR: Blegdamsvej 132, 2100 Kbh Ø
HVORNÅR: Lørdag kl. 10.00-16.00
PRIS: Entre 25 kr, børn under 12 gratis

 

SØNDAG

Kom til klassisk koncert med sangere fra Sankt Annæ MGK og pianister, hvor du blandt andet kan opleve uddrag af Schuberts “Winterreise” og Offenbachs “Les Contes d’Hoffmann” og klaverværker af Mozart, Schubert og Rachmaninoff. Det lyder som en smuk søndag.

HVAD: Gratis vinterkoncert i Frihavnskirken
HVOR: Frihavnskirken, Willemoesgade 68, Kbh Ø
HVORNÅR: Søndag kl. 16

 

Hav en fantastisk weekend!
// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here