Weekend i København by LoveCopenhagen #8

0
231

Vi har allerede ramt den sidste weekend i februar – og det betyder at foråret starter om ganske få uger. Men vinteren har nu også sin charme, og i denne weekend kan du bl.a. se frem til at fejre Copenhagen Winter Pride Week,disco on ice på Broens Skøjtebane, silent disco med Copenhagen Light Festival, Gin Fest i Lokomotivværkstedet og gratis søndagsomvisning på O – Overgaden. Læs med her og find inspiration til din weekend i København.  

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

I denne uge er der Winter Pride Week, og det bliver markeret med et pakket program i Huset-KBH, og med arrangementer rundt omkring i byen. Lørdag er der bl.a. efterfest i Politikens Hus, og hvis du vil fejre regnbuen fra torsdag, kan du også komme til dragshow på No Stress. Entreen koster 99 kr. og så kan du ellers glæde dig til drag duoen ”The Cocktail Destroyers” som består af Mizz Privileze & Britney Corvette og deres co-star Diana Diamond.

HVAD: Winter Proud – Drag Show at No Stress
HVOR: Nørregade 26, KBH K
HVORNÅR: Torsdag kl. 19-23.45
PRIS: 99 kr.

 

FREDAG

Det er sidste chance for at få en tur på isen på Broens Skøjtebane, som lukker den 28. februar. Hvis du lige vil have det sidste med, så kan du komme til Disco on Ice fredag aften. Der bliver skruet op for festlig musik og så kan du ellers danse (og falde) på isen. Derudover kan du selvfølgelig også nyde godt af det store udvalg af gademad og drikkevarer fra Broens madboder og bar.

HVAD: Disco on Ice
HVOR: Broens Skøjtebane, Strandgade 95, KBH K
HVORNÅR: Fredag kl. 17-22
PRIS: Gratis hvis du har dine egne skøjter – og 50 kr. for skøjteudlejning.

Det er også ved at være sidste chance for at se alle installationerne fra årets Copenhagen Light Festival, som slutter på søndag. Hvis du mangler at se lysværkerne, så kan du jo kombinere det med en fredagsøl. Du kan nemlig komme på en stemningsfyldt rundvisning gennem Copenhagen Light Festival, hvor der undervejs vil være en velsmagende og hyggelig Ølsmagning. Og hvis du virkelig vil have det sidste med, så er der i øvrigt også Silent Disco x Copenhagen Light Festival på Havnegade lørdag aften fra kl. 18-23.

HVAD: Fredagsøl tour Copenhagen Light Festival
HVOR: Kongens Nytorv 5, KBH K
HVORNÅR: Fredag kl. 17.30-19.30

 

LØRDAG

Fra fredag til søndag er der igen Copenhagen Gin Fest 2022 i Lokomotivværkstedet. Her kan du boltre dig i et 10.000 kvm. stort gin paradis med hele 43 stande, der disker op med ca. 450 forskellige gin og den uundværlige tonic. Du kan se frem til gratis smagsprøver og cocktails til meget favorable priser.

HVAD: Copenhagen Gin Fest 2022
HVOR: Lokomotivværkstedet, Ottobusses vej 5A, KBH SV
HVORNÅR: Fredag kl. 18.30 til søndag kl. 21.30
PRIS: 335 kr.

SØNDAG

Søndag kan du komme forbi til en åben, gratis søndagsomvisning på O – Overgaden Institut for Samtidskunst. Her vil de to omvisere Tommy Støckel og Julie Stavad fra O – Overgadens aktuelle udstillinger ‘SUPERADAPTER’ og ‘I am here for pleasure but it is no fun’ give en uformel introduktion til udstillingerne og samtidskunsten. Besøget på O – Overgaden og omvisningen er helt gratis – og kræver ikke tilmelding. De to aktuelle skulpturudstillinger byder på enorme læbestiftlignende skulpturer af rød voks, tunge tasker hugget i sten og et kæmpestort system af computerprintede former – blandt andet modeller af Christianshavnerarkitektur, som du vil kunne genkende på en gåtur i området omkring Overgaden.

HVAD: Søndagsomvisning Overgaden: Julie Stavad + Tommy Støckel
HVOR: Overgaden Neden Vandet 17, KBH K
HVORNÅR: Søndag kl. 14-14.45

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here