Weekend i København by LoveCopenhagen #9

0
312

Weekenden er nær, og sikke nogle solskinsdage vi får for tiden. Det er umuligt ikke at blive i godt humør, og det fortsætter over weekenden – skønt! Og hvad skal du så i weekenden? Bare rolig, vi har dig. Vores anbefalinger til din weekend i København kommer her:   

 

Af Nathalie

 

TORSDAG

Så er der musikbanko i Absalon igen. Det er altid en fest, og hvis du ikke har oplevet, så er det nu, at du skal slå til. Der er nemlig fokus på divaerne i aftenens banko – ja, vi taler om Cher, J Lo, Madonna, Queen B osv. Det bliver ikke kedeligt, dét kan jeg love.

Du kan købe bankoplader for 10kr stykket i baren.

HVAD: Diva Musik Banko
HVOR: Folkehuset Absalon, Vesterbro
HVORNÅR: Torsdag kl. 20-22
PRIS: 50 kr. Køb billetter her

 

FREDAG

I morgen kan du opleve den første soloudstilling i Danmark med den internationalt anerkendte sydkoreanske kunstner Haegue Yang.

Udstillingen præsenterer Yangs sanselige og originale værker fra 1994 og frem til i dag – blandt andet en helt ny skulpturduo skabt særligt til udstillingen med inspiration i Pia Arke og Sonja Ferlov Mancoba – to kunstnere, hvis værker er repræsenteret i SMK’s kunstsamling.

Aftenens program:
– Velkomsttale ved SMK’s direktør Mikkel Bogh
– Artist talk: Haegue Yang i samtale med kurator Marianne Torp
– Koncert: Images (1968) af Isang Yun opført af Athelas Sinfonietta – CJ Wu: Dirigent. Hélène Navasse: Fløjte, Liza Gibbs Fox: Obo, Anne Søe: Violin og Andrew Power: Cello
– Fri entré til udstillingen, kolde forfriskninger, musik og art talks
HVAD: Udstillingsåbning: Haegue Yang: Double Soul
HVOR: SMK, Sølvgade 48, KBH K
HVORNÅR: Fredag kl. 17-20
PRIS: Gratis

 

LØRDAG

Finders Keepers er endelig tilbage efter et par ufrivillige års pause grundet den der sygdom, der starter med C. Glæd dig til et mekka af 200 upcoming designere, kunstnere og kreative iværksættere.
Du kan finde alt fra møbler, interiør og artworks til fashion, accessories, smykker og planter.

Som noget helt nyt kan du udforske det nye eksklusive secondhand-område, hvor du kan gå på opdagelse i nogle af Danmarks vildeste garderober! Du kan blandt andet finde Marie Jedig, Marie Hindkær, The Wilde Shop, Casey Founder af den populære butik Mr Larkin, Mette Dalsgaard, We Do Vintage, Reseller, Emma Krab-Johansen og mange flere.
HVAD: Finders Keepers Loppemarked
HVOR: Øksnehallen, Halmtorvet
HVORNÅR: Lørdag kl. 11-17
PRIS: 70 kr. Køb din billet her

SØNDAG

Hvis du nu ikke er træt af loppemarkeder, så kan du svinge forbi Den Grønne Kødby, hvor du kan finde et indendørs luksus loppemarked. Det er nu meget hyggeligt som en søndagsaktivitet, og du kan være heldig at finde noget guld, der er smidt på gaden.

HVAD: Luksus loppemarked i Kødbyen
HVOR: Den Grønne Kødby
HVORNÅR: Søndag kl. 11-16

Rigtig god weekend!

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here