Weekend i København by LoveCopenhagen #9

0
161
København by night

Endelig forår, endelig weekend! I løbet af de kommende dage skal du vælte dig i kunst, fest og ballade. Og så skal du slappe af med et gedigent måltid i et nyt kulturhus. Det er bare med at tage for sig, når København inviterer på alsidig og begivenhedsrig weekend. Følg med!

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

Udstilling-forestilling på SMK

En eksperimenterende forestilling midt i kunsten!
Hvad ville vi gøre i dag uden elektricitet? Hele verden er afhængig af det, men hvad er elektricitet? Det er stadig uforståeligt for de fleste – magisk.
Tag med til en eksperimenterende udstillings-forestilling om den vestlige verdens fascination af fænomenet elektricitet. En fortælling om vores stræben efter at forstå og beherske elektricitet, og om hvordan elektricitet har forandret os som mennesker. Gennem teater, musik, billedkunst, historiske apparater og sitrende videnskabelige forsøg tager den Reumert-belønnede teater- og performancegruppe ‘Hotel Pro Forma’ dig med på en medrivende rejse gennem historien.
Arrangementet foregår i udstillingen ‘Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900’ – Danmarks største samling af kunst fra Guldalderen og Det Moderne Gennembrud. Publikum bevæger sig igennem udstillingen og forestillingen, som spejler sig i kunsten og kaster nyt lys på epoken.

 


FREDAG

Denne fredag er der fra kl. 17-20 fernisering på Gasværksvej 9 med Birgitte Vads nye udstilling, Heart on my Sleeve, som kan opleves fra denne fredag d. 3. marts og til d. 15. april.

I Birgitte Vads soloudstilling Heart on my Sleeve tager hun følelserne uden på tøjet og portrætterer kraftfulde og følsomme kvinder.

Med referencer til pop-art, kønspolitik og modebranchen er hun optaget af at undersøge og udfordre kvindefremstillinger, samt biddrage til nye og facetterede forbilleder og spejlbilleder.


LØRDAG

Flere Fugle fejrer fødselsdag

Bageriet og cafeen Flere Fugle i Nordvest har 1-års fødselsdag. Det skal naturligvis fejres med tjubang og ballade. Der kommer til at være dj’s fra kl. 16 til kl. 01, der vil være masser af bagværk, vin og øl, alt sammen på den urbane lokation i Nordvestlige rammer.

SØNDAG

Søndagsbrunch i det nye kulturhus

Valby har fået et nyt kulturhus – på det gamle Grøntorvet, der nu er blevet renoveret og også indeholder et kontorfællesskab med fokus på kunst, mad og kultur.

I cafeen kan du hver første søndag i måneden komme til brunch kl. 9-13, hvor kokkene William og Sebastian giver den gas, så der både er noget til de salte og søde smagsløg.

Her er menuen: 
Priser: 3 stk. 110kr / 5 stk. 150kr / 8 stk. 180kr.
Du sammensætter selv menuen og retterne du kan vælge imellem er:
Grillet laks, agurk & rygeost
Pølser & tomatchutney
Scrambled eggs & grønkål
Yoghurt, granola & frugt
Avokado & sesam
Bolle & ost
Croissant
Pandekager & solbær
Tilmeld dig brunch her.

 

God weekend!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here