Weekend i København by LoveCopenhagen #20

0
296
din weekend i københavn by lovecopenhagen

Vi er allerede halvvejs igennem maj, og det begynder at lugte lidt af sommer. Nu skal bentøjet luftes, så du kan få lidt farve på de blege stænger. Og det er der rig mulighed for i din weekend i København, hvor du kan se frem til torsdagsbar, havefest hos Villa Kultur, ølfestival og loppemarked.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Brøchner Hotels fylder 40 år, og det skal fejres med en 5-dages festival fordelt på deres hoteller rundt omkring i København. Der vil være DJs, gratis drinks og skøn stemning både torsdag, fredag og lørdag. Festen starter torsdag aften på Hotel Otilia i Carlsberg Byen, hvor der er gin smagning, musik fra DJ Katrine Ring, og pop-up koncerter med Bobo Moreno, Christina Dahl, Aske Jacoby og Ginne Marker. Fredag fortsætter festen på Hotel Danmark og lørdag på Avenue Hotel. Det er ganske gratis at deltage i festlighederne, og så er der gratis drinks til de første.

HVAD: Five Day Festival
HVOR: Hotel Otilia, Bryggernes Plads 7, KBH V
HVORNÅR: Torsdag kl. 16-19

 

FREDAG

Torsdag og fredag holder Villa Kultur deres minifestival ”Culture Kicks Back”, og du kan være med til havefest fredag fra 15-22.  Her kan du være med til at hylde kulturens nyskabende kræfter i Villa Kulturs grønne omgivelser i deres smukke have. Der er fri entré til haven igennem hele arrangement, og så kan du se frem til debatter, kunst, mad, drinks og DJs.

HVAD: Culture Kicks Back – Garden Party
HVOR: Villa Kultur, Krausevej 3, KBH Ø
HVORNÅR: Kl. 15-22

 

LØRDAG

Fredag og lørdag byder Lokomotivværkstedet indenfor til Ølfestival. Her kan du blive introduceret til øllets verden eller udvide din horisont; udstillerne præsenterer til sammen op mod 1000 forskellige øl. Du kan møde bryggerne, opleve det gode håndværk og mærke stemningen, når tusindvis af ølnydere mødes om det gode øl.

HVAD: Ølfestival 2022
HVOR: Lokomotivværkstedet
HVORNÅR: Fredag og lørdag kl. 11-23
PRIS: 325 kr.

 

SØNDAG

Der er virkelig gang i loppemarkederne, nu hvor er gået ind i de varmere måneder. Søndag kan du se frem til hele fem loppemarkeder rundt omkring i byen, så uanset hvor du bor, kan du gøre masser af gode loppefund.

Loppemarked i Kammas Have, Carlsberg Byen – kl. 10-15

Forårslopper på Balders Plads – kl. 10-16

Det grønne loppemarked på Jagtvej – kl. 10-16

Loppemarked på Broens Gadekøkken – kl. 12-17

Loppemarked i Blågårdsgade – kl. 10-16

 

Hav en fantastisk weekend!

// Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here