Weekend i København by LoveCopenhagen #31

0
263

Weekenden er nær, og man har nærmest kun lyst til at opholde sig uden for i det skønne, varme vejr. De næste par dage byder på koncerter, musikbanko, gadefest og loppemarked under åben himmel – læs vores guide til din weekend i København her:

 

Af Nathalie

TORSDAG: Klassisk på Kyssetrappen

Der er igen musik på Ofelia Plads, og her kan man opleve popartister, kapelmusikere og strygerensembler, der samles på den flydende scene i havnen.
Det starter kl. 17.00 i dag – læs mere her: https://bit.ly/3l1gcks

 

FREDAG: Musikbanko med Absalon i Tivoli

Der er musikbanko i Orangeriet i Tivoli hver fredag i august, og temaet vil hver gang passe til aftens FredagsRock artist. Det er selvfølgelig musikbanko mestrene fra Folkehuset Absalon, som står bag, og det lyder fantastisk sjovt! Og så er det gratis at være med, når man alligevel er i inde i Tivoli.

Se mere her.

LØRDAG: To Øl City x BRUS street party

Så er der gadefest ved BRUS på Nørrebro!
Her kan du opleve øllens verden, gå på opdagelse i cider eller udforske vin. Herlighederne starter kl. 13.00, og du kan købe tokens i BRUS shoppen, som du kan bruge ved de forskellige boder.

Der er også BRUS burgers, når sulten melder sig samt BBQ lækkerier.

Se mere her.

Psst.. hele LoveCopenhagen teamet tager afsted mod Badesøen Festival lørdag, hvor man kan opleve navne som Tobias Rahim, Baby in Vain og Betty Bitchslap. Her kan du suse ned af vandrutsjebanen til lyden af live-musik, blive overrasket af et pop-up-act, imens du slapper af under parasollerne eller få plads til fordybelse med talks i litteraturteltet. Læs mere om festivalen her.

SØNDAG: BaneGaardens tøjmarked under åben himmel

Skønne BaneGaarden lancerer nu tøjmarkeder – denne gang under åben himmel, midt i al byens grønne natur. Bageriet er selvfølgelig åbent, og der er mad og drikke, som kan købes. Det lyder som en skøn søndagsaktivitet. 

Se mere her.

Rigtig god weekend!

Kh. Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here