Kontakt

Har du noget, du gerne vil dele kun med os og ikke vores læsere? Så send os en mail eller ring – vi vil altid gerne tale med dig 🙂

Pressemeddelelser og invitationer – tusind tak på forhånd – send til infomail:

Mail: info@lovecopenhagen.com

Telefon: 27 28 88 79

PS: Vi modtager en del pressemeddelelser hver dag, og vi læser dem alle med glæde – det er dejligt, at I vil dele jeres arrangementer med os. Skulle det ske, at vi ikke når at svare dig – og er dit event yderst vigtigt – så ring endelig. Det er ikke med god vilje, hvis vi ikke svarer. Nogle gange går dagene bare så hurtigt.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Juni, 2017: 

Det går stærkt på LoveCopenhagen!

Derfor søger vi endnu en skribent, der med passion, humor og korrekte kommaer har lyst til at dele unikke københavneroplevelser med os og læserne.

For netop læsere bliver der flere og flere af, og du skal have lyst til at skrive til både mænd og kvinder (en lille overvægt af mænd) på 18-34 år, men også en stor sjat, der er lidt ældre.

Dine læsere sidder – naturligvis – mest i København, men der sidder også en god portion i de andre større danske byer, ligesom svenskerne, tyskerne, new yorkerne og en enkelt i Japan også følger med. Derfor er det vigtigt, at du har mod på at kommunikere på både dansk og engelsk – svensk, tysk og japansk er velkomment, men ikke et krav.

Du skal blot have noget på hjerte, være opsøgende, have et nogenlunde godt overblik over, hvad der rør sig i byen, og også gerne have lyst til at give lidt af dig selv som skribent. LoveCopenhagen er nemlig ikke en almindelig byguide; det er en personlig guide til oplevelser i København, der lidt minder om en dagbog for os fem skribenter bag sitet.

Vi bruger vel omkring 20 timer om måneden på dette site, og alt sammen er ikke gratis arbejde – men det er heller ikke noget, vi bliver rige af. Til gengæld er der altid bobler til vores redaktionsmøder.


Alder er underordnet, men os, der driver sitet lige nu, er mellem 27-35 år.
Du må gerne være ældre eller yngre, det vigtigste er, at du er nysgerrig.


Send mig en mail på louise@lovecopenhagen.com, hvis det lyder interessant.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273