Kontakt

Vi er et københavner-kultursite, hvor vi deler gode historier fra byen og dens mange vidunderlige steder. Ca. 12.000 læsere følger med hver uge, og det er fordelt næsten ligeligt mellem mænd og kvinder, der primært er mellem 25-45 år. De fleste er danskere – heldigt, når vi skriver på dansk – men vi har også læsere fra USA, England, Sverige og Tyskland, og en enkelt i Japan.

Har du noget, du gerne vil dele kun med os og ikke vores læsere? Så send os en mail eller ring – vi vil altid gerne tale med dig 🙂

Pressemeddelelser og invitationer – tusind tak på forhånd – send til infomail:

Mail: info@lovecopenhagen.com

Telefon: 27 28 88 79

PS: Vi modtager en del pressemeddelelser hver dag, og vi læser dem alle med glæde – det er dejligt, at I vil dele jeres arrangementer med os. Skulle det ske, at vi ikke når at svare dig – og er dit event yderst vigtigt – så ring endelig. Det er ikke med god vilje, hvis vi ikke svarer. Nogle gange går dagene bare så hurtigt.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

   

   

  2 Comments so far

  Jump into a conversation
  1. Lotte
   #1 Lotte 13 august, 2019, 14:39

   Hej Louise og Love Copenhagen,
   Jonas Dueholm har fortalt mig at I kunne være interesserede i at lave noget om vores kommende events. Vi har 4 dage på Ubåden med tonsvis af kreative, kunstneriske (og terapeutiske) indspark – og d. 29 august også et spændende arrangement på Vartov: “Kan Kunst hele mennesker?” Jeg vil meget gerne fortælle om baggrunden for projektet, som siden det startede i NYC, er vokset en del, og har fået mange spændende samarbejdspartnere og kunstnere om bord. se mere på http://www.the-art-of-transformation.com Mit nr. er 26173045. mange hilsener Lotte Arnsbjerg, kunstnerisk leder af TAoT

   Reply this comment
  2. Charlotte
   #2 Charlotte 27 august, 2020, 09:48

   Vil gerne byde ind med en ide til, når I anmelder jeres madsteder:

   Oplever pt at det er lidt svært at finde steder, hvor man serverer god mad både for vegetarer/veganere og “omnivors”. Hvis man feks er et selskab på fire damer, hvoraf den ene er vegetar og de andre absolut ikke er det.

   Så hvis det stod noget om vegetar/veganer muligheder i jeres anmeldelser, så ved jeg godt, hvor jeg ville lede, næste gang veninderne og jeg skal ud!

   Mange hilsner
   Charlotte

   Reply this comment