BAG OM SITET

Her på sitet kan du læse vores anbefalinger til byen – vi skriver ikke om de dårlige sider af byen. Derudover er vi ikke sponsoreret af nogen virksomheder: sitet er udtryk for vores egne holdninger.

Mød de fem bloggere bag sitet:

Louise Taarnhøj – fluffer og ildkugle

Louise Taarnhøj

Stifter af LoveCopenhagen.com / redaktør
Yndlingssteder i København:
Charlottenborg, Champagnekælderen og Sønder Boulevard
Arbejde: Presse- og medierådgiver hos Koalition
Skriver helst om: Musik- og madoplevelser. Jeg holder også meget af at snakke med mennesker og høre deres take på livet i byen.
Og ellers sørger jeg for, at sitet kører som smurt. Så det er mig, du skal have fat i, hvis du ikke er enig.
Læs Louises personlige anbefalinger til København her.

Kontakt Louise:
louise@lovecopenhagen.com

Louise Bro Pedersen – sporty spice

SkribentTrailerpark_Bro_small
Yndlingssteder i København:
 Christianshavns Volde – på Christiania-siden, Christianshavn, Københavns Havn. Alle steder, hvor der er vand, faktisk.
Arbejde: Executive Content Editor hos Adnuvo.
Skriver helst om: Musik, mad, festival og aktive ting i byen.
Læs Louises personlige anbefalinger til København her. 

Kontakt Louise Bro:
louisebro@lovecopenhagen.com

Nathalie Meinhardt Lind – begejstret jyde

Skribentnathalie
Yndlingssteder i København:
Frederiksberg Have, Gammel Kongevej, søerne, Nørrebrogade (og sidegaderne).
Arbejde: Marketing Coordinator
Skriver helst om: Events, oplevelser, mad, nye oplevelser.
Læs Nathalies personlige anbefalinger til København her.

Kontakt Nathalie:
nathalie@lovecopenhagen.com

 

Om tanken bag LoveCopenhagen

Barcelona er fyldt med smalle gyder og middelalderstemninger, New York er proppet med skyskrabere og brownstones, Berlin er fyldt med ar og historier fra fortiden. Det er nogle af vores yndlingsbyer, steder vi rejser hen for at få oplevelser, for at se nyt.

København er lille, provinsiel og velkendt. Det føles ikke altid som om, det er her vi kan tanke op på oplevelseskontoen. Men København er vidunderlig, København er fyldt med oplevelser, med stemninger, med byhuse og historier fra fortiden. Vi glemmer bare alt for tit at kigge efter dem, at opleve dem, at opleve vores by.

Da vi for i 2006 for første gang sad i Barcelona og nød et koldt glas cava, mens vi kiggede på byen og livet og var overvældede over dens charme, begyndte vi at spekulere over, hvorfor København tilsyneladende aldrig tog sig lige så fin og charmerende ud for os. Hvordan vi altid overså de fine sider af vores egen by. For det var jo ikke fordi, vi ikke elskede vores København – det var fordi, vi aldrig kiggede op. Altid var på vej et sted hen. Aldrig virkelig SÅ byen.

Og hvordan kan man egentlig bo i så skøn og herlig en by uden VIRKELIG at værdsætte den? Hvorfor tager man til Berlin og synes, at det er fedt, fordi det ligesom er en STOR København? Hvorfor er København netop ikke fantastisk, FORDI den ikke er større? For København har alt det, som alverdens metropoler og hovedstæder har – men så har København bare en ting mere: nemlig den helt rette størrelse!

Vi vil hylde vores by, vores København. Denne by, der er så fin og lille, smuk og gammel, frisk og smart, provinsiel og stille, grøn og festlig, larmende, pulserende og vild, øde og kedelig. Fyldt med historie og historier. Fyldt med skæbne og skæbner.

Vi vil skrive om VORES København. Den by, VI oplever, når vi stævner ud på eventyr på vores cykler. Den by, hvor vi lever og arbejder, danser og fester, smiler og græder, glædes og overraskes – hver dag!

Hvor vi slapper af. Hvor vi hører musik. Hvor vi nyder solen. Hvor vi nyder regnen. Hvor vi drikker kaffe. Hvor vi kysser, shopper og forundres. Simpelthen, hvor vi LEVER i vores København.

Og I er velkomne til at komme med input, ideer, ris og ros eller bare fortælle os, lidt om JERES København.

IN ENGLISH:

Barcelona is filled with narrow alleys and a historic atmosphere, New York is known for its skyscrapers and brownstones. Berlin has lots of scars and stories from the past. These are some of our favourite cities in the world; places we travel to when we seek inspiration.

Copenhagen is small, provincial and familiar. Well, sometimes it’s too small and familiar. But Copenhagen is also wonderful! It’s filled with experiences, atmosphere, townhouses and stories from the past. We just sometimes forget to look for them because this is our city, where we live and breath. Our everyday is fast and busy and therefore we often don’t have time to really SEE our city.

That’s why we write this blog. To celebrate our city. Copenhagen is small, yes, but you can also say that it has just the right size for a big city. Copenhagen is beautiful and old, fresh and smart, provincial and quiet, green and modern, noisy, vibrant and wild, boring and ravished, charming and wonderful. Filled with stories and history. This is where we take our bikes on everyday adventures. Where we shop, eat, work, dance and party. Where we smile and cry, get excited and puzzled – everyday. Where we drink coffee. Where we listen to music. Where we relax. Where we enjoy the sun and the rain. It’s where we live.

We want to share our Copenhagen with you, and you are more than welcome to join in with inputs, ideas, or just to tell us about your Copenhagen.

4 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Københavns Cykelmarked
  #1 Københavns Cykelmarked 14 september, 2011, 20:42

  Hej
  Vi er forelsket i Københavns cykelkultur og derfor har vi tænkt os at fejre den på Københavnernes Cykelmarked d. 23. og 24. september på Halmtorvet. Vi håber at I og jeres læsere vil være med.
  http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=150767765005699

  Reply this comment