UHØRT Festival 2024 er klar med det fulde program

0
52

Uhørt Festival er tilbage og klar til endnu engang at præsentere de nyeste skud på stammen i den danske musikverden. Fra den 15. til 17. august 2024 vil festivalpladsen på Enghavevej igen danne rammen om tre dage fyldt med musikalske oplevelser, hvor du kan udforske og forelske dig i 42 spritnye musiknavne.

 

Det er snart tid til en af årets sidste men absolut yndlingsfestivaler – UHØRT! Festivalen hvor du sikkert ikke kender musikken på forhånd, men med garanti finder dine favoritter blandt disse nye upcoming artister og bands. Der er noget for enhver smag med musik indenfor alle genrer, og nu er UHØRT endelig klar med det fulde program og tidsplan for årets festival.

Et bredt udvalg af nye talenter

Uhørt Festival har netop offentliggjort det fulde line-up og spilleplanen til årets festival, hvor du kan opleve 42 spændende kunstnere fordelt på 3 scener. Uanset om du er til grænsesøgende hiphop, ungdommelig pop, legesyg post-punk eller medrivende rock, vil du kunne finde noget, der fanger din opmærksomhed.

Programmet er udvalgt af et lytteudvalg bestående af bookere, pladeselskabs-repræsentanter, musikere, radioværter, musikjournalister m.fl. Dette skaber synergi for dansk musikliv, hvor artister og branche kan stifte bekendtskab med hinanden – både før, under og efter UHØRT Festival.

Et springbræt til stjernestatus

Uhørt Festival er kendt for at spotte fremtidens stjerner, og tidligere deltagere som The Minds of 99, Blæst og Pil har efterfølgende opnået stor succes. Festivalens særlige fokus på upcoming artister giver dig en unik mulighed for at være blandt de første til at opleve morgendagens store navne.

For mange musikelskere er Uhørt en fast tradition, hvor de kommer for at opdage nye favoritter til deres spillelister. Det er også derfor, vi elsker UHØRT, du kender måske ikke musikken, men du får helt sikkert nogle fantastiske koncerter og favoritter blandt årets 42 artister.

festivaler i københavn

Kønsdiversitet og talent i fokus

Med et udvalg af artister, der spænder over flere genrer og baggrunde, har Uhørt Festival endnu engang vist, at kønsdiversitet og kvalitet sagtens kan gå hånd i hånd. Festivalarrangør Jesper Krüger understreger, at årets line-up afspejler en bevidst indsats for at skabe en platform, hvor alle køn kan repræsenteres. Med 42 navne udvalgt blandt 726 ansøgere, er det tydeligt, at talent ikke mangler i det danske musiklandskab.

Oplev UHØRT på Enghavevej

Festivalen finder sted ved området omkring skateparken på Enghavevej, og en billet til alle tre dage koster 395 kr., mens en endagsbillet fås for 195 kr. For det musiknysgerrige publikum er det en overkommelig pris for at være med til at opdage morgendagens stjerner.

Billetterne kan købes på Uhørt Festivals hjemmeside HER, hvor du også kan læse mere om de optrædende kunstnere og få adgang til det fulde program.

Med Uhørt 2024 står København klar til at byde på endnu en uforglemmelig festivaloplevelse, hvor ny musik og fællesskab er i centrum.