Another Closet: Deletøj-salon på Nørrebro

0
74
Another Closet

Hvem gider købe nyt, når man bare kan låne. Tirsdag den 24. september holder dele-klædeskabet Another Closet tøj-salon og vinhygge på Nørrebro – og du er inviteret. Det er gratis, og du kan blive klogere på, hvordan du kan optimere din garderobe og samtidig tilgodese klimaet.

Another Closet

Af Louise Taarnhøj
Helt kort er Another Closet er et medlemsbaseret tøjfællesskab, der gennem et cirkulært delekoncept og lækkert deletøj vil revolutionere måden, vi tænker og forbruger tøj og mode.
10 gange om året mødes medlemmer på Nørrebro, hvor de hygger, sipper vin og cirkulerer nye og gamle tøjskatte. Er man forhindret i at være med til en salon,  har de selvbetjening i deres showroom, der har åbent alle dage.
Målet med Another Closet er at gøre det nemt for kvinder at skabe et sundt og mere klimavenligt tøjforbrug og samtidigt tage et standpunkt mod overforbrug, spild og en modebranche, der bevæger sig i en forkert retning.
At skabe postiv forandring: en kjole ad gangen.
Denne tirsdag kan du altså komme med til tøjsalonen og kigge nærmere på noget af det tøj, du kan låne i København.
Another Closet
Her hvad medlemmer siger
“Jeg får tilfredsstillet mit behov for at have noget “nyt” tøj på uden at det hverken belaster kloden, min pengepung eller mit klædeskab. Høre facts om modebranchen og hyggeligt selskab, når der byttes tøj.”
Stinne, København
“Det har overrasket mig totalt, hvor glad jeg er for det. Det har altså taget røven på mig, jeg er virkelig vild med at låne tøj på denne måde. Jeg kan også virkelig godt lide at se de andre medlemmer, hvordan de bruger tøjet, det er super inspirerende.”
Louise, København

FOR 149 KR OM MÅNEDEN KAN DU:

• Låne nyt tøj hver måned
• Deltage i eksklusive bytte-saloner (kun for medlemmer)
• Lade andre medlemmer låne tøj, du ikke selv får brugt
• Få mod til at prøve nye farver, mærker og designs i et trygt miljø
• Spare tid og penge
• Bekæmpe overforbrug, tøjspild og dårlig samvittighed
Another Closet