Gratis mad og vin hos Mother denne lørdag: “Sharing is Caring” Saltimbocca-fest

0
33
Mother Foto: Sophie Salfinger
Foto: Sophie Salfinger

I år er det tid til at fejre mother restaurants signaturfødselsdag for 14. gang, og traditionen tro inviteres alle til at deltage i festlighederne. I år præsenterer mother stolt en ny specialitet fra Napoli, som er på menuen for første gang – den uimodståelige Saltimbocca. Det sker til den store lørdagsfest på deres restaurant i Kødbyen med masser af gratis mad og vin fra kl. 11.


Af Louise Taarnhøj
Foto: Sophie Salfinger

Saltimbocca betyder bogstaveligt talt “spring i munden”, og det er præcis, hvad denne lækre ret gør! David Biffani, ejer af Mother, fortæller: “Vi har valgt at tilføje en velsmagende og budgetvenlig nyhed til vores frokostmenu – Saltimbocca. Det fejrer vi ved at servere hele 500 stykker af dem til vores årlige ‘Sharing is Caring’-fest, så alle kan få en smagsoplevelse.”

Saltimbocca Mother
Saltimbocca på Mother i Kødbyen. Foto: Mother restaurant

Saltimboccaen har form som en ciabatta og bages i Mothers brændefyrede ovn. Det giver en sprød skorpe og en blød og smagfuld indre. Saltimboccaen kan nydes fra kl. 11 til 17 og kommer med et udvalg af lækre fyld, der afspejler Mothers sæsonbaserede tilgang og brug af italienske råvarer af høj kvalitet. Prøv den med salsiccia og spinat, bresaola eller den vegetariske version med gedeost. Der er også en vegansk udgave med MATR’s braiserede fennikel, tomat og frisk basilikum. Priserne ligger mellem 85 og 105 kr..

En aften fyldt med musik, vin og fællesskab
Som altid bliver “Sharing is Caring”-festen en aften, du ikke vil gå glip af. Den hyggelige atmosfære breder sig til hele nabolaget, hvor familie og venner samles til fest, god mad og selvfølgelig masser af økologisk italiensk vin – alt sammen på Mothers regning!

Mother
Sidste års lørdagsfest. Foto: Sophie Salfinger

I år kan du glæde dig til en fantastisk musikalsk line-up, der både hylder jazzens rødder og byder på nyt og innovativt talent.

Programmet tæller blandt andet:

  • Jazz & Swing med David Dunbar Quartet
  • DJ T.O.M.
  • Patricia K
  • Simon Dokkedal

Festen starter kl. 18 og fortsætter til langt ud på natten – og som altid er det gratis at deltage. Mother sørger for 1.000 pizzaer og saltimboccas samt økologisk vin, så der er noget for enhver smag.

Mother
Mother i Kødbyen. Foto: Sophie Salfinger