Sasha Adrian | Københavnersnuden #510

0
22
Fotocredit: Lasse Bak Mejlvang

Ugens Københavnersnude er sanger og sangskriver Sasha Adrian, som lige nu er aktuel med EP’en Shell. Sasha er født og opvokset i København, er ved at færdiggøre sin bachelor i sang (SDMK) og derudover arbejder hun som selvstændig musiker, korleder og passer i sommerhalvåret en køkkenhave for en restaurant nord for København.

 

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Sasha Adrian: Jeg har netop udgivet min anden EP Shell, og det har jeg brugt det meste af min tid på at forberede de seneste måneder. Titlen Shell er et billede på den transformation, som de her sange handler om – at heale efter et traume. At gå fra at være låst inde i en skal, til at bryde ud af den og kunne tale om det, der er sket. Det føles som om, jeg får lidt af mig selv tilbage, hver gang jeg sætter ord på de her oplevelser – hver gang får de mindre magt over mig… Det er traumeterapi 101, haha men det virker.

Nu flytter jeg så fokus over på min turné i november, så jeg og bandet skal bruge en masse dejlige timer sammen i vores øvelokale i Sydhavnen! Jeg elsker at dele musikken, så udgivelses- og koncertperioder er nogle ret fede måneder for mig:))

Sasha Adrian i studiet på Refshaleøen

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Sasha Adrian: Jeg bor i en lille lejlighed i Valby. Det er kun 600m fra der, hvor jeg er vokset op, selvom jeg havde svoret, at jeg skulle ud af Valby, men nu har jeg faktisk bare lyst til at blive her!

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
Sasha Adrian: Går tit tur i Søndermarken og Frederiksberg Have, det er ret cute at man kan kigge ind i zoo. I går så jeg den lille nye elefantunge!

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
Sasha Adrian: Min go-to er Snabel B, på Toftegårds Allé

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
Sasha: Mest hjemme i mit køkken eller på min altan, men ind imellem er der heldigvis plads i budgettet til lidt hverdagsluksus på en af de sjove-men-ikke-så-dyre madsteder i KBH. Senest var min kæreste og jeg på Gao og få lækre dumplings.

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
Sasha: Allerhelst i køkkenet til en god privatfest

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
Sasha: Det vil jeg også gerne vide!! Det tætteste jeg er kommet på et svar indtil videre er, at jeg inspireres af oplevelser og indtryk. Samtaler med venner sætter tit ting i gang, men en vandretur i naturen er virkelig også god til min kreativitet.

Fotocredit: Lasse Bak Mejlvang

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
Sasha: Badestedet ved Richard Boones vej i Sydhavnen!! Elsker det sted. Om sommeren er det perfekt at tage mad med ned på badetrappen og nyde aftensolen.

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
Sasha: I onsdags var jeg nede og bade bag ved fisketorvet, hvor jeg lige er blevet medlem af en vinterbadeklub. Man kan sidde inde i saunaen og kigge på alle de mennesker, der kommer forbi, det er storbyens stilhed:)

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
Sasha: Uha, det er svært. Det første der falder mig ind er faktisk et gammelt minde. Da jeg var barn, var jeg altid med min familie til Kulturnatten, og jeg kan huske engang, vi var inde i de gamle post-haller, der lå (tror ikke de er der mere) inde bag ved hovedbanen. Vi fik lov at se, hvad der skete med et brev, efter det var lagt i postkassen, der var en masse mærkelige maskiner. Det var meget ligesom Monsters Inc. med dørene haha. Jeg har ikke tænkt på det her i 100 år, men det er ret typisk mig som barn. Jeg elskede at lære nye ting og forstå hvordan verden hang sammen. Det gør jeg egentlig stadig:)

Fotocredit: Bak Lasse Mejlvang

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
Sasha: Tag ind og hør en koncert på Loppen eller Ideal bar, de har virkelig mange fede indie koncerter, som man måske ikke ellers lige var faldet over!

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
Sasha: Jeg ville ønske der var flere steder, hvor man kunne sidde udenfor, men vores fortove og veje er vist bare ikke rigtig lavet til det.

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
Sasha: Queen of Cowboys med Kindsight

Sasha Adrian med sit band

Du kan opleve Sasha Adrian live på Loppen den 10. november, og følge hende og hendes musik på InstagramFacebookSpotify, og Youtube.

Tak fordi du ville dele dit København med os, Sasha!