Oplev den nye saltimbocca hos Mother i Kødbyen

0
10

Mother i Kødbyen har i 14 år været synonym med lækker italiensk mad, især deres berømte brændefyrede pizzaer. Restaurantens fokus på kvalitetsingredienser og traditionelt håndværk har sikret dens popularitet blandt både lokale og besøgende. I anledning af jubilæet introducerer Mother en ny og spændende ret: Saltimbocca, som bringer endnu flere smagsnuancer til deres menu.

 

Af Louise Bro

INVITERET

Mother i Kødbyen har gennem de sidste 14 år glædet mange med deres lækre italienske retter, og præsenterer nu for første gang den uimodståelige Saltimbocca! Den fik vi fornøjelsen af at smage på en solskinsdag i oktober, og det kan vi kun anbefale, at du også gør!

Vi nød en dejlig frokost i solen, og da det kan være svært for os alle tre på LoveCopenhagen at finde tid til mødes, var en frokost på Mother perfekt; den ene kom fra sit kontor i Kødbyen, den anden fra et møde i byen, og den tredje fra træning på Fisketorvet.

En Ny Smagsoplevelse fra Napoli

Saltimbocca betyder bogstaveligt talt “spring i munden”, og det er præcis, hvad denne lækre ret gør! Saltimboccaen bages i Mothers brændefyrede ovn, hvilket giver en sprød skorpe og et blødt indre. Den kan nydes til frokost fra kl. 11 til 17 og tilbydes med et lækkert udvalg af fyld for enhver smag. Alle varianter afspejler Mothers sæsonbaserede tilgang og brug af italienske råvarer af høj kvalitet.

Vi prøvede tre varianter og blev særligt imponeret over den veganske udgave med MATR, der indeholder braiseret fennikel, cherrytomater og frisk basilikum. MATR er en plantebaseret køderstatning, der udmærker sig med sin dejlige smag af fermenterede svampe. Du ville ikke ane, at det ikke var kød ved en blindsmagning. Vi nød også Saltimboccaen med Salame Toscana, ricotta og marinerede peberfrugter samt en med Organic Mother sausage, spinat og chili.

Priserne ligger mellem 85 og 105 kr., så det er en overkommelig måde at nyde disse spændende nye retter til en lækker frokost.

Se udvalget af Saltimboccas på Mothers menu HER.

Stemningen og Atmosfæren

Stemningen hos Mother er livlig, indbydende og afslappende, uanset om du kommer der formiddag, eftermiddag eller aften. Det er måske hemmeligheden bag successen? Mother er et perfekt sted til både frokost og afslappede (eller festlige) middage med vennerne. Den brændefyrede ovn skaber ikke kun lækker mad, men også en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde utroligt velsmagende måltider.

Uanset om du sidder indenfor eller ude, kan du føle dig hjemme, mens du nyder den høje kvalitet og de lækre madoplevelser, som Mother har at byde på.

14 år med italienske lækkerier i Kødbyen

Mother har siden åbningen i Kødbyen været en bastion for autentisk italiensk madlavning. Med et dedikeret fokus på kvalitet og håndværk bruger de kun de bedste ingredienser, hvilket har gjort dem til en favorit blandt gæster.

Det er ikke kun maden, der gør Mother speciel; atmosfæren og den imødekommende service skaber en oplevelse, som man har lyst til at vende tilbage til.

Tillykke med de 14 år!!

 

LoveCopenhagen var inviteret af Mother til at teste deres nye saltimbocca med henblik på at teste og anmelde forskellige versioner.