Byvandring på Nørrebro 29. oktober

2
315

Vi er blevet inviteret til at lave en byvandring på Nørrebo på fredag, 29. oktober. Det er meget overvældende – men mest af alt meget meget spændende.
Så nu har vi brugt et par uger på at lægge ruten og på at tænke over Nørrebro og os. Og i onsdags gik vi ruten sammen for første gang. Og mens vi gik dér, opdagede og så vi bare flere og flere fantastiske sider af Nørrebro. Så selv om vi startede vores gåtur med en række faste fixpunkter på ruten, så blev listen med disse punkter bare længere og længere – og rummer steder, sider og ting, vi ikke havde regnet med at få øje på, da vi planlagde ruten på papir. Men det er dét, København kan – overraske hele tiden. Så vi er sprængfyldt af forventning til fredag. For det kan ikke blive andet end en fantastisk oplevelse at få lov at dele vores yndlingssteder på Nørrebro med andre – måske med dig?

Det håber vi. Hvis du vil med, så skal du melde dig til på noerrebrolokaludvalg@okf.kk.dk – husk at skriv, at du vil med på turen Forelsket i Nørrebro! Vi glæder os til at se dig.

/ Anne & Louise

2 COMMENTS

  1. >Så hyggelig initiativ 🙂 Bor selv på Nørrebro og det er så mange fine hemmeligheder der…PS! Kunne ønske I havde lidt større billeder, lidt svært at se mod det sorte…

  2. >Hejsa.Jeg var med på jeres byvandring i går, og vil bare sige, at det var rigtig godt. Jeg tager selv billeder af det grafitti jeg kan finde rundt omkring i byen, og gør derfor meget for selv at kigge mig rundt og se på baggårde og skævheder i byen, jeg kommer dog bare alt for lidt på Nørrebro… Jeg fik nogle nye billeder i går på turen :)Men tak fordi I fik vist meget noget jeg ikke vidste fandtes… 🙂 Det var fedt.kig gerne på http://b-billedbog.blogspot.com/

Comments are closed.