God mad på Østerbro

0
323

Da jeg fyldte 26 år, var jeg ude at spise på Famo 51 med min familie. Jeg glemmer aldrig den oplevelse. ALT klappede, tjenerne var søde og vidste, hvad de talte om, kokken kom ud og hilste på, og maden – uh maden – var helt i top.
Derfor havde jeg store forventninger, da jeg besøgte én af Famos (Fabbio og Morten) andre restauranter, den nyligt åbnede Famo Metro på Østerbro.
Jeg blev ikke skuffet. Stedet er kendt for deres store girarosta grill, hvor de steger både gris og kylling og andre ting. Vi blev placeret i restaurantens kælderlokale, som er rustikt og hyggeligt. Der blev hurtigt fyldt med gæster, som også hurtigt blev udskiftet med nye, sultne gæster. Det er med andre ord ikke et sted, man hænger ud efter middagen.
Vi fik en god service, god mad (bl.a. fra spyddet i ovnen, som bød på kylling, pølse og brød – sammen, ufatteligt lækkert), og god stemning. Personalet virkede som om, de elskede deres job (hvilket kan være et særsyn på københavnske restauranter), og Fabbio var i et strålende humør, var rundt og hilse på os alle, både på italiensk, engelsk og lidt dansk.
Tag endelig hertil, hvis du under dig selv en skøn, italiensk middag i dejlige omgivelser.

/Louise