Mellemfolkeligt Samvirke i København

0
288

I søndags samlede min søster og jeg ind til Mellemfolkelig Samvirke på Vesterbro i København. Indsamlingen gik til unge i Kenya, hvor der er stor ungdomsarbejdsløshed og fattigdom.

Jeg har før samlet ind til velgørende formål, men dette arrangement var ret tjekket. Da vi kom, fik vi udleveret en rute, som jeg syntes så lige lovlig kort ud, men det viste sig, at den lige præcis passede med tiden, som var afsat til ruten. Første point i tjekkethed! 

Før vi gik ud på pengejagt fik vi friskbagt brød fra Emmery’s, kaffe fra Ricco’s Kaffebar, friskpresset juice og smoothies og dejlig frisk frugt. Andet point i tjekkethed!

Turen gik fint, folk var superflinke og venlige og vejret var jo helt fantastisk. Da vi kom tilbage, sad der to glade kvinder, som skulle hjælpe os med at tælle op. Frem med brødkniven og i gang. Tredje point i tjekkethed! Vi fik samlet omkring 900 kr., hvilket MS fortalte, var over gennemsnittet 🙂 Som prikken over i’et fik vi to isbilletter til Københavns bedste isbod, Siciliansk Is i Skydebanegade. Fjerde point i tjekkethed.

Og så skal det lige siges, at der var lækker musik på Onkel Dannys Plads, som var samlingssted for indsamlingen – vi blev endda inviteret med til MS fest om nogle måneder. 

Om aftenen modtog jeg en sms, hvor der stod, at hele landsindsamlingen havde givet 2 millioner! Hurra for os og MS og tillykke til Kenya.  

/Louise