Blogs

Charlotte Orland | Københavnersnuden #240

Charlotte Orland | Københavnersnuden #240

by 28/07/2019
Ugens Københavnersnude er Charlotte Orland, der for en måned siden åbnede en lyserød is- og marengsbutik/design og food studio i Studiestræde, Unicorns & Rainbows. Her er finder du ”verdens bedste” marengs, is, rosé og meget andet – alt økologisk naturligvis. Hun er uddannet på Danmarks Designskole og er partner i kommunikationsbureauet Essencius, hvor hun er kreativ chef. Her deler hun sit København med os.

LC: Hvad har du gang i øjeblikket? 
CO: Jeg bruger alt den tid, som er mig muligt, på at få skabt et bæredygtigt fundament under Unicorns & Rainbows, som jeg startede op i juni måned. Jeg trives som entreprenør og elsker energien i at starte noget nyt op, som jeg kan forme 100%, og som jeg kan være kreativ med.

LC: Hvor bor du?
CO: Jeg bor på Gammelholm ved Nyhavn. Jeg elsker pulsen af det gamle København, som har fået et skud energi med Inderhavnsbroen.

LC: Hvor går du tur?
CO: Jeg går oftest tur i Kongens have og Botanisk Have, men holder også af at gå ud langs vandet på Holmen i retningen mod Reffen. Jeg elsker, at København både er mondæn og rebelsk.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CO: På altanen eller hos Unicorns and Rainbows – naturligvis.

LC: Hvor spiser du?
CO: Jeg holder meget af sushi, og min favorit er Karma Sushi. Ellers holder jeg også meget af stadig at komme på Pluto i ny og næ. Jeg elsker en gammel klassiker som Victor, hvor serviceniveauet er helt i top. Jeg har også planer om at besøge ØsterGRO meget snart.

LC: Hvor fester du?
CO: Det bliver mest til private fester for tiden. Når tiden er til det, er jeg pjattet med at gå ud og drikke cocktails. Jeg holder af steder som Balderdash og K-Bar Jeg har planer om at prøve en masse af omkring Studiestræde inden længe – f.eks. Blume.

LC: Hvor inspireres du?
CO: Når jeg færdes i byen og giver mig tid til bare at browse rundt, opstår der masser tanker, ideer og koncepter – jeg tager virkelig mange billeder. Jeg trives generelt i storbyer og er særligt glad for New York, London og Paris, og vil gerne gense Tokyo. Jeg finder ro og får styr på alle ideerne, når jeg er i vores sommerhus på Bornholm.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CO: Udover min altan holder jeg meget at være i Bibliotekshaven på Slotsholmen, som er en lille oase. Jeg er super glad for at bevæge mig rundt på Holmen. Min søn hænger ud på Refshaleøen Skatepark og hele området, synes jeg, er fantastisk inspirerende – det er råt, men fortsat fyldt med god smag, god mad og originalitet. Jeg kan også virkelig godt lide Kafferiet, da man altid kan gå på opdagelse i deres finurligheder.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CO: I min lejlighed sammen med min mand og mine børn – hver dag og altid.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CO: Da jeg mødte min mand til en Champagne Cocktails fest en varm sommeraften på Østerbro. Han inviterede mig som første date på picnic i Dragør, hvilket jeg aldrig havde prøvet før – Det er et godt minde❤️

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CO: Uden at lyde for selvfed synes jeg jo, at man skal søge de små hemmelige steder i byen. Derfor synes jeg klart, at man som københavner og turist bør stikke næsen forbi Unicorns & Rainbows studio i Studiestræde. Jeg kan næsten med 100% sikkerhed garantere, at man ikke bliver skuffet 😉 Herudover forundres jeg næsten dagligt over, hvor meget København udvikler sig i disse år. Rundt om ethvert hjørne kan man næsten finde en oplevelse.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler
CO: Jeg synes, der mangler hæng-ud-lege-pladser for unge og voksne. Det er som om, at legepladser er forbeholdt børn under 8 år. Det er sgu da mærkeligt! Lav noget kreativt for unge og voksne, som ikke gider almindelig sport. Noget, der inspirerer til at hænge ud og være sammen. Hertil er det fedt, når man giver den gas og tør at skabe fede idrætsrum i byen. Jeg er vild med The Pigalle Duperré i Paris – google it!

LC: Dit soundtrack til byen?
CO: Ærligt, så er jeg top-visuelt orienteret og kender ikke så meget til musik – det er min søn, der skubber til mig på musikfronten. Jeg lytter en del til Hans Philip denne sommer. Vi lytter dog også en del HEJ SØSTER playlisten på Spotify.  Vi piger må jo stå sammen – og hvis det mest girly place in town ikke skulle det – hvem skulle så!

Tusind tak, Charlotte, fordi du ville dele dit dejlige København med os.

Følg Unicorns & Rainbows på Instagram her. 

GOD SØNDAG!

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.