Blogs

Morten Storgaard | Københavnersnuden #120

Morten Storgaard | Københavnersnuden #120

by 25/12/2016
Ugens snude har tidligere arbejdet i Hummels marketingsafdeling, startet LOVE A FOX plakatdesign og webshop og er i dag selvstændig med design-  og kommunikationsbureauet WELOVEDESIGN samt The Protein Kitchen, hvis mad du kan købe i bl.a. Magasin, 7-Eleven og Joe & The Juice. Morten Storgaard er en mand med mange jern i ilden, der bruger byen hver dag – ofte i selskab med sin store og skønne grand danois, Ingrid.

LC: Hvad pusler du med for tiden?
MS: Tja, jeg pusler nok mest af alt med mit arbejde. Det lyder måske lidt tørt, men det er det nu ikke. The Protein Kitchen tager en god del af min ”pusle-tid” og den tid, som er tilovers, går så ubeskåret (og primært i øvrigt) til mit andet selskab WeLoveDesign. Men jeg får også smidt noget træning i Fitness World ind i løbet af ugen og selvfølgelig nogle skønne gåture med min grand danois, Ingrid. Gennem det sidste års tid har der desværre ikke været tid til spændende hobbies, så det glæder jeg mig til at finde tid til igen – om et par år 🙂

LC: Hvor bor du?
MS: Jeg bor på Østerbro – lige for enden af Sortedams Søen ved Østerbrogade. Elsker det. Her er liv og nerve i en perfekt afstemt harmoni samtidigt med, at her er mange grønne områder og Københavns største park, Fælledparken, lige om hjørnet. Jeg har boet i København i snart 7 år og de cirka 6 år har været på Østerbro.

LC: Hvor går du tur?
MS: Det er mest Ingrid, der bestemmer, og det bliver jo trods alt til en del gåture i løbet af en uge. Holmes Kirkegård og Garnisons Kirkegård er dog klare favoritter. Kirkegårdene rummer sådan nogle skønne og stille byrum. Man kan være i hjertet af København og alligevel, er der helt stille. De mange smukke træer, buske og græsarealer er fantastiske og man ser tydeligt årstiderne her. Men jeg føler også, at jeg bliver mindet om, hvor unikt vores liv er, når jeg bevæger mig rundt her – og Ingrid elsker det af en eller anden årsag også.

Derudover går vi jo rundt ved søerne og naturligvis i Fælledparken, som er blevet så fin efter Københavns Kommune fik 200 millioner af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond øremærket til netop Fælledparken. Helt fantastisk.

ingrid

LC: Hvor drikker du kaffe?
MS: Joe & The Juice i hele København. Jeg drikker meget kaffe – god kaffe. Og det formår de at lave på Joe. Og jeg elsker at arbejde på Joe, hvor der konstant er liv og ”støj”. Det inspirerer mig meget. Derudover kommer jeg på Shabaz (tidligere Riccos) på de tre Østerbro baserede kaffebarer. Også altid hyggeligt.

LC: Hvor spiser du?
MS: Jeg spiser mange steder, så det er ret svært for mig, at nævne nogle steder fremfor andre. Spiser aftensmad ude i gennemsnit 2 til 3 gange om ugen og får take away som sushi, thai eller italiensk pizza tilsvarende antal gange. Frokost spiser jeg nærmest ude hver eneste dag. Vil dog nævne Danmarks ubetinget bedste sushi restaurant, som faktisk ligger på Østerbro – Hachi Sushi. Ingen over og ingen ved siden af. Små kunstværker, som smager fantastisk hver gang. Når først, man har prøvet det, så blegner alt andet.
LC: Hvor fester du?
MS: Der hvor mine venner og veninder er. Det kan være en god middag på The Market, der sender videre til en drink på Llama – og så kan natten jo ende mange forskellige steder. Om det så hedder Arch eller Chateau Motel er nok ligegyldigt (selvom sidstnævnte har det fedeste navn).

LC: Hvor inspireres du?
MS: Ikke noget særligt sted, men mennesker inspirerer mig. Alle slags. Adfærd, væremåde og udseende er altid interessant at observere. Knap så stalkeragtigt, som det måske lyder, men ”liv” og energi i det hele taget er klart det, der påvirker mig. Derudover har jeg interesseret mig for musik lige siden, at jeg var en lille dreng, og god musik inspirerer mig fortsat meget.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
MS: Det bliver tamt det her. Men København rummer så mange skønne perler og det er meget afhængig af mit humør, hvad jeg lige synes, der er mest fantastisk. Eksempelvis er jeg utroligt glad for Vesterbro, men ville ikke have lyst til at bo der. Har dog haft kontor på Vesterbro og det elskede jeg. Så mine yndlingssteder i København varierer fra dag til dag
LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MS: I sommer på Copenhagen Street Food. Solen skinnede, alle både var på vandet, Operaen lignede en million, Skuespilhuset skinnede og København var uden tvivl den smukkeste by i verden lige præcis den lørdag i august. 

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MS: Tag en tur som turist i din egen by. Det er så undervurderet. Hop på en kanalrundfart en sommerdag. Super hyggeligt. En interessant og ny vinkel på København kommer pludselig frem.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
MS: Lidt mere åbenhed, måske. Lidt mere plads til forskellighed. Jeg holder meget af at rejse og jeg har boet i Sydney og i Miami. Jeg føler måske lidt, at danskere er en smule nærige med deres gæstfrihed. Derudover er nogle danskere måske lidt hurtige til sætte et flueben ved netop deres livsstil, som den eneste rigtige – og København bliver tit lidt navlepiller-agtig. Vi er ikke jordens centrum (så langt fra), og en smuttur til eksempelvis London eller New York vil hurtigt understrege det faktum – og det er sundt, at være bevidst omkring.

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os Morten og god 1. juledag derude!

morten-storgaard_1

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.