BEST OF 2016 – BY LOVECOPENHAGEN

0
282

Vi har samlet alt det bedste fra året, der gik – fra vores yndlingsbar og -restaurant, til bedste teaterstykker, koncert, grønne områder og events, fester og festivaler! Tak for i år, kære læsere, vi glæder os til at dele Københavns bedste steder med jer til næste år.

BEDSTE KONCERTER:

1. BEYONCE
Det er svært at finde et mere perfektionistisk maskineri bag én af verdens dygtigste sangerinder. I kombination giver det årets bedste koncert.
2. UKENDT KUNSTNER
Det er ingen hemmelighed, at vi er glade for Ukendt Kunstner. Nu er det slut, men vi nåede at være med i foråret på Vega, og den koncert er blandt årets bedste.
3. MØ
H
un kan ikke gøre noget galt, og alligevel er hun på alle måder elskelig. Naturlig og autentisk og et kæmpe talent, som hun demonstrerede i Forum.

beyonce
Beyonce i Telia Parken, juli 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEDSTE RESTAURANTOPLEVELSE:

1. STEDSANS HOS ØSTERGRO
Vi overdriver vist ikke, hvis vi siger, at vi var tæt på at besvime af lykke, da vi trillede hjem fra den højstemte middag på toppen af Østerbro.
2. GORILLA
All time favourite efterhånden. Byens bedste brød, men hold dig fra det, for ellers kan du ikke komme igennem de mange voldsomt lækre retter og den gode vin.
3. DET VELDÆKKEDE BORD
E
t restaurantkoncept, som vi håber, fortsætter i 2017. Interessant og anderledes måde at spise middag på – i fremmede menneskers lag.

det-veldaekkede-bord
Det Veldækkede Bord, 2016

 

 

BEDSTE GRØNNE OMRÅDER:

1. ØSTRE ANLÆG
Lige ved Statens Museum for Kunst, og med mange små veje, der fører dig væk fra byens pulserende liv.
2. ENGHAVEPARKEN
Lidt rå og Vesterbro-agtig, lidt 80’er-Malmros-agtig stemning, lidt grill og øl, lidt afslapning, og du er ligeglad med, hvad der sker i verden, når du er her sammen med vennerne.
3. KASTELLET
M
ajestætisk, smukt, roligt og med masser af historie. Lidt nordsjællandsk, men på Østerbro-måden.

enghaveparken
Café Venligbo i Enghaveparken, 2016

 

BEDSTE KAFFE:

1. WULFF & KONSTALI, HELLERUP
Bland-selv-brunch, den bedste i byen, også selvom den slet ikke ligger i byen. Ta’ den!
2. PROLOG KAFFE
Nørderi af bedste skuffe. Lille og nem at overse, men når du først har drukket kaffe her, blegner de fleste andre steder.
3. COFFEE COLLECTIVE
K
øbenhavns måske største nørde-imperium med flere butikker. Vi er ikke vilde med kæder, men Coffee Collective bevarer det høje niveau, og derfor er de stadig blandt favoritterne.

prolog
Prolog i Kødbyen, 2016

 

BEDSTE TEATERSTYKKER:

1. SVANTES LYKKELIGE DAG, NØRREBRO TEATER
Vi grinte og græd af lykke og bevægelse, og det er det bedste stykke, vi har set på NBT til dato.
2. YOU, ME AND THE DISTANCE BETWEEN US, FÅR 302
Én kvinde på scenen med et stærkt budskab om flygtningekrisen.
3. TØRST, FÅR302
D
et handler meget om at blive rørt, når vi går i teatret. Det blev vi i den grad her. Blandt andet fordi skuespillet var fuldstændig forrygende.

svante
Svantes Lykkelige Dag, Nørrebro Teater, 2016

 

BEDSTE BAR: 

1. GAARDEN & GADEN
B
egejstringen vil ingen ende tage. Byens bedste Negroni, herlige bartendere, jazz, brætspil og Nørrebrohed
2. ESCOBAR
Rock og øl går godt sammen. Tilsæt søde mennesker, så har du Escobar.
3. LULU
En ny og tjekket bar på Ravnsborggade, som ikke kun har trendy indretning, men også behagelig betjening og gode drinks.

escobar-2
Escobar, 2016

 

BEDSTE KUNSTOPLEVELSE: 

1. 9 x 9 x 9, STATENS MUSEUM FOR KUNST
Genialt koncept med skuespil, litteratur og kunst i én fantastisk melting pot. Vi glæder os til 2017-udgaven allerede.
2. CHART ART FAIR, CHARLOTTENBORG
Kunstfestivalen, der hiver kunsten ned til ungdommen, fordi de formår at gøre den forståelig, fordøjelig og forrygende.
3. I/O, TRAILERPARK
H
vornår kan du ellers gå rundt og blive klogere med en fadøl i hånden? Ikke mange steder. Desværre kommer Trailerpark ikke igen nogensinde, men mon ikke der kommer mere af lige netop denne del af festivalen fra det fantastiske hold bag Trailerpark? We think so.

karen-lise

 

 

 

 

BEDSTE NYE STED:

1. RESTAURANT 108
De kaldes nomas lillebror, men 108 er helt deres egen. Der er næsten ikke noget sted i byen, vi hellere vil være end her på kanten af Københavns Havn, Refshaleøen, Christianshavn og Nyhavn. 
2. GASOLIN GRILL
Byens bedste burger, der på under 10 sekunder fik overhalet alle de andre dygtige mennesker, som eksempelvis Sliders og Yo Burger. Lang næse til dem, men lidt konkurrence velkommer vi altid.
3. LA BANCHINA
S
å fik vi også vores egen lille økologiske og naturlige vandpyt, hvor vi kan få simpel mad og vin til en god pris, mens solen går ned, og vi alle sammen hopper i vandet. Det er næsten for idyllisk. Men også kun næsten.

LA BANCHINA

 

BEDSTE FEST:

1. CHATEAU MOTEL
Der er noget og nogen for alle her. Både musik- og menneskemæssigt. Lad stilletterne blive hjemme, ellers ryger du muligvis ud over gelænderet i hurlumhejhuset.
2. DISTORTION
OK, det er på tide, at de gør et eller andet nyt, for den kan ikke trække mere nu, før det bliver til Crazy Daisy i Næwer midt på Nørrebro. Men det var faktisk ok morsomt i år.
3. CULTURE BOX
Hvor ellers kan du tage i byen alene og danse natten lang? Ingen steder.

 

BEDSTE FESTIVAL:

1. TRAILERPARK FESTIVAL
Det bliver ikke bedre end Trailerpark, men som mange mennesker efterhånden tror på, skal man stoppe, mens legen er god (#HVORFORDOGDET?). Vi savner jer allerede!
2. ROSKILDE FESTIVAL
Når man nu er kommet på Roskilde Festival, siden man lærte at drikke som 14-årig, og den stadigvæk holder, så er der altså god grund til at holde fast i dette kærlighedsforhold. Roskilde, we <3 you!
3. UHØRT FESTIVAL
J
a ja, vi er liiiiiidt indblandet i Uhørt Festival efterhånden, men det er ikke desto mindre en gennemført festival for dem, der vil være med, før de nyeste acts bryder gennem lydmuren til det store publikum. Og det vil vi.

TRAILERPARK FESTIVAL

 

 

BEDSTE EVENT:

1. MUSIC FOR DIGNITY
Hvordan skaber man et event med nogle af tidens største stjerner til et velgørenhedsshow, som ikke tv-transmitteres? Man har en sindssygt god sag. Tak, Dignity, for at tage kampen mod tortur op. Flere og flere danskere er i dag imod tortur, og det er blandt andet jeres skyld. Thumbs up!
2. GREEN HOUSE SESSION – BACK TO FUTURE
Der er ikke noget som en kælderfest! Det lærte vi allerede i 1.g, og nu viderefører Back To Future begejstringen.
3. OFF TRACK SESSION COPENHAGEN
B
ack To Future står også bag nr. 3. på listen, nemlig Off Track, langt ude i Nordvest, i en lille smøge, hvor fantastiske musikere spillede op til dans på en varm og tømmermændsramt søndag.

Greenhouse Session

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here