Blogs

Mathilde Ø. Hansen | Københavnersnuden #70

Mathilde Ø. Hansen | Københavnersnuden #70

by 27/12/2015 0 comments
Årets sidste snude er den skønne og kreative Matilde Ø. Hansen, der står bag mærket She’s a Dreamer, hvor hun designer de smukkeste makeuppunge. Til hverdag arbejder hun som professionel hår- og makeup artist på bl.a. TV2 News samt boltrer sig i naturen, hvor hun er mega sej på et surfboard (respekt!). Matilde elsker byens tilbud og muligheder, men savner alligevel et lækkert og yderst velsmagende koncept, som hun fik øjnene op for i sin tid i Sydney – læs hvad, lige her sammen med Matildes mange andre gode idéer til København.

LC: Hvor bor du?
MH: København NV

LC: Hvor går du tur?
MH: Hvis ikke der er bølger i Gilleleje til en lækker lille surftur væk fra byen, så må jeg nøjes med en naturoplevelse rundt om Utterslev mose, som også dur ganske godt. Elsker at være i naturen, den lader en så dejlig meget op og nye ideer kommer til.

LC: Hvor drikker du kaffe?
MH: Hvis ikke det er ude på mit arbejde, i makeuppen, på News, hvor kaffemaskinen lider overlast, så bliver det på den sjoveste kaffebar i Brønshøj, Cafe Staalvand. Virkelig cool indretning, god plads og ikke mindst kaffe refills. Synes det er dejligt at finde et sted som dette, der ikke lige ligger i Kbh K eller på Vesterbro.

LC: Hvor spiser du?
MH: Kaffemøller på Nørrebrogade. Er fan af deres frilands hanekylling nuggets med mayo.

LC: Hvor fester du?
MH: Må indrømme jeg tit lander på Kassen på Nørrebrogade. Ynglingsdrinken er jo Espresso Martini og de har virkelig value for money drinks derinde. Espresso Martini… det kan de bare lave, slut færdig.

LC: Hvor inspireres du?
MH: Instagram og Pinterest er en rigtig god kilde til inspiration, synes jeg. Samtidig drømmer jeg mig også væk derinde, og det gør bare at jeg bliver endnu mere inspireret.
En god klassisk inspirationskilde er selvfølgelig også rejser, specielt da mit brand She’s A Dreamer er meget inspireret af rejseelementet og henter ideer fra kystbyer så som Sydney, LA og Cape Town.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
MH: Det må være hjemme i min eller i mine veninders lejligheder. Synes enhver lille københavnsk lejlighed har noget hyggeligt og sejt over sig, og så er folk bare rigtig gode til at indrette sig.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MH: På en cykelsti… på vej hjem til en veninde, når det går op for en, hvor fedt det egentlig er, man har alle sine veninder og alt andet for den sags skyld inden for cykelafstand.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
MH: Må være da jeg boede lige op og ned af Valby parken. Solbadning i parken om sommeren med udsigt til vandet, flyvemaskiner, der letter og lander og gåture i sneklædte landskaber om vinteren. Det er så fedt ved københavn, at uanset hvor du bor, har du næsten en park lige om hjørnet, hvor man kan trække sig lidt fra storbylivet.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MH: Det må da nok være en tur rund i de københavnske kanaler om sommeren i Goboats med tapas og vin… masser af vin… og solskind.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
MH: Jeg er kæmpe stor kagefan, og da jeg boede i Sydney, opdagede jeg en vej-selv kagecafe. Man pegede på de stykker kage, man ville have, og de skar den ønskede størrelse. Til sidst vejede de kagen, ligesom bland-selv-slik. Intet mindre end genialt og virkelig lækkert! Der må da være en derude, der gider at åbne sådan en her i København. 

b142b5_3bb6e626c3b5473a908621129bac885d

Smukkeste makeuppunge fra Mathildes mærke She’s a Dreamer

Kæreste Matilde, tusind tak for dine mange gode anbefalinger til byen! Og sikken et genialt kage-koncept – det må vi da kunne finde nogen, der vil starte et sted i København.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.