Blogs

Nejsum – en fin fin butik

by 30/08/2010 0 comments

Jeg er ikke særlig god til at ’opdage’ eller få øje på de ny-åbnede butikker i vores dejlige by. Men forleden følte jeg mig helt heldig, da jeg med en veninde forvildede mig ned ad Valdemarsgade og pludselig stod foran den fineste butik med smykker og tørklæder – smykker, der var så fine så fine, og som IKKE kostede en bondegård. Vi gik ind og kiggede og fik en lille sludder med ejeren, som også laver de fleste af de meget smukke og specielle smykker selv. Da vi gik, havde vi fået købt flere gaver, havde lyst til at købe masser af smykker til os selv, og heldige mig – jeg fik en sms, da den nye kollektion var i hus i butikken! Og jeg GLÆDER mig allerede til at komme derned igen – og med garanti købe mig fattig!

/ Anne

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.