Jo, loppemarkeder er helt ok

0
228

Jeg er normalt ikke særlig meget til loppemarkeder. Men nogle gange kan man sgu godt være heldig. For et par måneder siden var jeg til loppemarked i min venindes gård. Derinde sad der tre piger og hyggesnakkede over en flaske hvidvin, mens de besøgende kunne gå rundt og snuse i pigernes aflagte gevandter. Jeg fandt en del ting, som bare kostede Ingenting. Herligt.

På søndag er der loppemarked på Onkel Dannys Plads ved Øksnehallen i København. Og jeg skal efter ovenstående forbillede med og sælge ud af mit dejlige tøj. Jeg har de sidste par uger endevendt mit skab og fundet ud af, at jeg har supermeget pissefedt tøj. Som jeg aldrig går med. Når jeg tænker over det, er det faktisk lidt tragisk – tænk på al den tid og alle de penge, jeg har lagt for det her tøj. Typical women!

Nu tager jeg det med ned på Onkel Dannys Plads på søndag og sælger det for en billig penge. Så kan det være, jeg snart kan få råd til den guitar, jeg burde bruge mine penge på. Ellers så får jeg bare en skøn dag med to fantastiske piger, Stine og Anne Sofie, som har indvilget i at sælge ud af deres Ting og Sager.

Loppemarkedet foregår her, fra kl. 10.00 til 18.00. Kig forbi.

PS. Det er egentlig underligt at sælge ting, der har været en del af ens liv i kortere eller længere tid. Jeg læste for noget tid siden et interview med Annika Aakjær, som havde fundet en hel kasse med 90er-eurodancemusik på et loppemarked. Annika fortalte, at det på en måde var meget sørgeligt, at pigen solgte, hvad der nødvendigvis måtte have været soundtracket til hendes ungdom, og som nu blev kasseret lodret. Det kan godt være, 90erne var fyldt med modsætninger, billige løsninger og retningsløs kunst, men ligefrem at fornægte det… Jeg medbringer ikke særlig meget musik på søndag.. kun lidt..

/Louise