Blogs

Ny svensk app-restaurant indtager København

Ny svensk app-restaurant indtager København

by 13/03/2018 0 comments
De to Louiser fra LoveCopenhagen besøgte i lørdags den nye restaurant i Fiolstræde, Pincho Nation, der er noget så unikt som en app-restaurant. Hvad det indebærer, ja, det kan du lære her.

Pincho Nation

Den svenske tapasrestaurant Pincho Nation er åbnet i Danmark, nærmere bestemt Fiolstræde 44. Pincho Nations koncept er baseret på en app, som du skal downloade for at kunne bestille mad. Når du har downloade app’en, går du ind under kategorierne og bestiller tapas og drinks. Når det hele er klar til dig, får du en notifikation på telefonen og kan hente den bestillinger i baren.

Pincho Nation

Pincho Nation har rundet 45 restauranter i Sverige på blot fem år, og restaurantens app er den mest populære gastro-app i Sverige med 1,6 millioner downloads. Hele den traditionelle service-del er app-baseret, og i stedet fungerer personalet i restauranten som værter, der sørger for, at gæsterne har det godt. Gæsterne booker selv bord, bestiller mad og drikkevarer samt betaler via appen.

Pincho Nation

Succesen skyldes ikke kun, at restauranten er app-baseret, men også de andre ting, som får den til at skille sig ud fra mængden. Her byder man gæsterne inden for til tapas og cocktails tilsat Moulin Rouge stemning, der giver en sjov og afslappet oplevelse. Desuden giver menukortet mulighed for at besøge alle gastronomiske verdenshjørner, og baren byder på kulørte cocktails.

Pincho Nation

Prismæssigt koster tapasretterne 30-50 kroner. Det betyder, at du kan komme til at smage mange forskellige ting i løbet af aftenen. Samtidig er det nemt at bestille ekstra undervejs, hvis du eksempelvis bliver inspireret af det, som kæresten spiser. Du skal blot gå ind i appen og bestille, og så får du besked, når maden er klar til at blive hentet oppe ved disken. Pincho Nation har også et bonussystem, hvor dine point giver dig gratis tapas.

Pincho Nation

Det er en hyggelig måde at bestille mad på, hvor man ikke skal vente på en tjener – og både mad og drikke kommer forholdsvist hurtigt.

Vi bestilte blandt andet risotto, sliders, sweet potato fries, dumplings, bao og taco. Alle tapasretterne levede op til vores forventninger, bortset fra den lille burger, som var tør.

Selve indretningen er super dekadent og leder tankerne hen på Moulin Rouge. Lyserøde tigere, påfugle-fjer, guldspejle og vild tapet er blot lidt af det, der gør indretningen. Alle andre steder ville dette være way over the top, men lige her passer det godt ind.

Pincho Nation

Hvis vi skal nævne en plus og en minus-ting er, er vi ret enige:

PLUS
Middagen starter med popcorn, om faktisk er en genial velkomstsnack. Masser af salt og smør, men på en luftig måde. Tjenerne – selvom man ikke er særlig meget i kontakt med dem – er søde, opmærksomme og behagelige. Og sidst men ikke mindst: der er både plads til børnefamilier og dem, der vil starte her før en bytur. Drinks og god musik i højttalerne taler for det sidste, og den vilde indretning og de små retter taler for det første.

MINUS
På toilettet er der nogle ret høje stemmer, der siger “Hello” konstant. Den meget dyb mande stemme og en lille lys mussestemme. Først er det måske meget sjovt, men det bliver en anelse stressende og irriterende i længden. Hvis ikke det var fordi, det i høj grad er et børnevenligt sted, ville jeg anbefale restauranten at gå linen ud og lade sig inspirere af cocktailbaren 1656 på Gasværksvej. Her har de porno-støn i højttalerne på toilettet, men på en meget diskret måde, så du til at starte med godt kan tro, at det er naboerne, du kan høre. En fin finte på en fin cocktailbar.

Pincho Nation

Alt i alt en positiv oplevelse, hvor stemning og hyggen er i højsædet, og maden er lækker, dog uden at byde på nogen gastronomiske overraskelser – hvilket nok skal behage en del i disse nordisk cuisine-tider.
Vi giver thumbs up og masser af fjerboaer til Pincho Nation!
/ Louise & Louise
 Pincho Nation

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.