Blogs

PRADA ER KOMMET TIL BYEN

PRADA ER KOMMET TIL BYEN

by 12/11/2016

Langt om længe blev dørene på hjørnet af Strøget og Købmagergade åbnet op for den nye tre etagers Prada butik, der unægteligt er mere tillokkende end en tidligere burgerkæde, der fyldte lokalerne ud. Louise og Ditte var med til åbningen af den nye luksusbutik, hvis rammer i sig selv er et besøg værd, og hvis blotte tilstedeværelse i høj grad er med til at gøre København mere attraktiv.

Jeg har altid set mig selv som en Miu Miu pige, men nu overvejer jeg altså at blive en Prada kvinde efter åbningen af den nye flagskibsbutik, der ligger i Illum med sin smukke facade ud mod Storkespringvandet. Torsdag aften var Louise og jeg sammen med hele den danske modeelite til åbningen af Pradas første butik i Danmark, der udover tøj til både mænd og kvinder også har afdelinger kun med accessories – og hvilken åbning. Butikken, hvis facade er designet af arkitekthuset Vilhelm Lauritzen, er en oplevelse at træde ind i; alt fra interiøret til farvevalget emmer af eksklusivitet, som eksempelvis den smukke marmorgang med spejle mellem selve butikken, som du kan gå ind i fra Strøget, og butikkens afdeling, som du kan gå ind i fra Illum. På aftenen var shoppemekkaet omdannet til én stor åbningsfest med perlende champagne i lange baner, delikate canapeer og cocktails samt cool dj’s i herreafdelingen på anden sal – virkelig festligt!

img_1252img_1254img_1255

Højner byens attraktivitet

Men der var skam også noget at fejre med åbningen af Prada. For med endnu en high end flagskibsbutik i byen, bliver København nu endnu mere attraktiv over for de turister, der ofte kommer med krydstogtskibe, og som er villige til at spendere i vores skønne hovedstad. Så skål for Prada og skål for drømmene om endnu et par stilletter derfra (se billedet herunder; Louise og jeg var begge solgte på stedet!)

/Ditte


In English

The first Prada store has opened in department store Illum. The three floors store has both men’s and women’s fashion and acceossories and can be entered from both the street and from inside Illum.

img_1265

img_1256img_1262 img_1263

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.