Blogs

Sund Black Friday

Sund Black Friday

by 23/11/2017

Ok, så vi er ikke så meget for dette tilbudsræs, som sætter Danmark på den anden ende i forbindelse med Black Friday. Men skal du ud at bruge penge i morgen, så har vi et lille forslag til, hvad du kan bruge dem på. Sundhed.

Ja, du læste rigtigt. Og det kan være, at det lyder kedeligt. Og det er heller ikke fordi, vi prædiker asketisk livsstil, cølibat og cøliarki. Tværtom. Vi vil bare gerne minde dig om, at der er gevinster at hente, hvis du skruer op for sundheden og tillægger dig nogle gode vaner. Så er der nemlig mere plads til alt det, som livet i virkeligheden handler om: at have det godt.

Skærmbillede 2017-11-23 kl. 16.27.16

Anna Bogdanova kender du måske – særligt hvis du går op i sundhed. Hun er personlig træner, coach, underviser og forfatter til bestselleren “Skyhøj forbrænding” og “Veldrejet” og kvinden bag online succesprogrammet “Balder uden buler” og “21 dage til sprød(ere) silhuet”. Anna har en unik hjernebaseret tilgang til forandringsprocesser og kropstransformation. Hun har allerede hjulpet over 15.000 kvinder til en stærk, stressfri og mere veldrejet krop og et afslappet og naturligt forhold til mad og træning. Som de holder fast i år efter år. Og så er hun bl.a. uddannet i forandringsprocesser og læring på CBS, ernæringscoach med speciale i sports- og træningsernæring certificeret hos Precision Nutrition og som bevægelsesspecialist hos Z-Health Performance, som er en længerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og smertefri bevægelse.

Hun holder også Black Friday, hvor samtlige af hendes programmer er sat ned med minimum 50 %.

Og når du har forkælet dig selv med lidt sundhed, så hold fri fra skærmen og skål med dem, du holder af. Lad pungen ligge i tasken, med mindre det handler om at give en øl til din elskede.

/LOUISE T.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.