16. december – Husk at drikke glögg til!

by 16/12/2010

 

De københavnske caféer er gode til at lave glögg. Det opdager man, når man er på jagt efter et godt glas og ikke stopper efter det første af slagsen.

I dag skal alt helst laves fra bunden – det er nemlig processen og ikke nødvendigvis resultatet, der tæller mest. Heldigvis går både Kind of Blue på Ravnsborggade og Café Alma på Isafjordsgade op i det færdige resultat, samtidig med at de har kælet for detaljerne. Smagte man en lille smule lakridsrod dér? Og var det ikke en god portvin, der var kommet på dette glas? Jo, ingredienserne er mange, gode og med masser af smag.

På Kind of Blue får man pebernødder med til sin glögg, og indehaver Claus fortæller iøvrigt, at der er planer om at servere en vinterpunch, når julen er overstået, så vi stadig med god samvittighed kan blive en smule tipsy i de blå timer.

På Café Alma kan man, som én af de få caféer i København, stadig sidde udenfor og nyde glöggen. På en frostklar dag, hvor man alligevel er pakket ind i dynjakke, vinterstøvler og flere par vanter og huer, lyder det da meget hyggeligt.

Glædelig 16. december!

Related Uncategorized Articles

Similar Posts From Uncategorized Category

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.