2400Session

0
342

Tag en lejlighed på 49 m2 i Nordvest, fire ivrige og entusiastiske iværksætter-typer, der både har visioner, idéer og kamera-færdigheder, og tilsæt 15 opmærksomme og musikinteresserede publikummer, der gerne vil lytte en times tid til en kunstner på en mørk og fugtig novemberaften. Så har du 2400Session.

I fredags var der præmiere på 2400Session, som folkene bag selv beskriver således: “En kunstner, en lejlighed i KBH´s Nordvestkvarter, et par kameraer, få, heldigt udvalgte publikummer.Velkommen til 2400Session. 2400Session er små akustiske musikoplevelser til dig som elsker livemusik i små intime omgivelser. Kendte som ukendte kunstnere vil tage et smut forbi en ydmyg, privat lejlighed i postnummer 2400, nærmere betegnet Københavns Nordvest kvarter. Her vil de spille et par numre, som efterfølgende kan nydes her på siden. Til hver session er der mulighed for at deltage som publikum. Men der er ikke plads til ret mange.  Vi sidder tæt. Tæt på hinanden og tæt på kunstneren. Det bliver skide hyggeligt!”

Første session var med Christian Juncker. Det er gratis at komme med som publikummer, men du skal til gengæld have en gave med til kunstneren. En ret hyggelig idé, synes jeg. Jeg havde min veninde Inge med, som simpelthen havde hæklet nogle grydelapper til Christian. Jeg bagte småkager. Men de blev ikke så gode, som de plejer at blive, så jeg lavede i stedet soyamandler.

Jeg ved ikke, hvad jeg havde regnet med, men man kan bare aldrig forudse, hvordan denne slags arrangementer egentlig kommer til at foregå. Jeg vidste jo godt, at det ville være småt med pladsen. Men det var meget småt. Faktisk en smule intimiderende. Lidt på samme måde, som når man sidder på første række i teatret, og man har svært ved at leve sig 100 % ind i stykket, fordi man er for opmærksom på sig selv, situationen og den skuespiller, man hele tiden har øjenkontakt med (eller er det bare mig, der nogle gange har det sådan?).

Heldigvis kan man jo bare lytte og kigge ned i gulvet, hvis det hele bliver for intimt. I hvert fald kunne jeg sagtens nyde de gode og personlige sange af Christian Juncker og havde faktisk oplevelsen med mig hele aftenen efterfølgende.

2400Session er en unik mulighed for at opleve musikken helt tæt på, nøgen og uden omsvøb – den rene vare. Det er ikke tit, man oplever det. Derfor synes jeg, at du skulle tjekke konceptet ud.

/Louise

(pssst..! jeg skal selv spille til 2400Session i december måned… se mere på deres facebookside inden så længe)