fredag, august 12, 2022

25. december

Hendes majestæt har sagt mange kloge ting gennem tiderne. Hver dag indtil nytårsaften får du et livsberigende citat med helikopterblik, som leder dig hen til det øjeblik, du har ventet hele året på: nytårstalen.

DAGENS CITAT FRA HENDES MAJESTÆT DRONNING MARGRETHE II:

“Det ville nok være at overvurdere sig selv voldsomt, hvis jeg troede, at det hjalp at sige det en eller to gange i en tale, at vi skal være flinke mod fremmede. Men jeg tror, det er forfærdeligt vigtigt, at vi hele tiden bliver gjort opmærksomme på, at vi ikke er så flinke, som vi selv tror. Vi har hidtil været et folk uden virkelige mindretal. Dem, vi havde, kunne tale dansk. Pludselig kommer der så nogle, som virkelig skiller sig tydeligt ud. Så bliver folk nervøse. Hvad er det egentlig for noget? Og så slår det ofte over i en lidt aggressiv reaktion. Jeg kan godt selv se, hvordan det sker. Men jeg kan umuligt billige det. Jeg synes simpelthen, at det er for dårligt.”

  • 1989, Det Fri Aktuelt

GLÆDELIG 25. DECEMBER!

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste