fredag, august 12, 2022

9. december

Hendes majestæt har sagt mange kloge ting gennem tiderne. Hver dag indtil nytårsaften får du et livsberigende citat med helikopterblik, som leder dig hen til det øjeblik, du har ventet hele året på: nytårstalen.

DAGENS CITAT FRA HENDES MAJESTÆT DRONNING MARGRETHE II

Om Christiania:

“Ja, selvfølgelig kunne det være sjovt at besøge Christiania, men selvfølgelig kunne det være absolut sjovest at besøge Christiania, hvis man ikke så ud, som jeg gør. For det er ikke spor morsomt at gøre en ting, som alle lægger mærke til, at man gør. Så det må man lade være med. Der er så mange ting, man ikke kan gøre. Det svarer lidt til, at man gerne ville være navigatør eller pilot og opdagede, at man var farveblind, så må man opgive den mulighed. Men jeg synes, det er spændende, at der er folk, der tager fat på en anden måde, hvad enten man er enig eller uenig med dem, og det er nok det, der er lidt fascinerende ved det Christiania-foretagende.”
  • 1980, Danmarks Radio, 12.4.

GLÆDELIG 9. DECEMBER

Previous article8. december
Next article10. december
Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste