Allan Torp | Københavnersnuden #170

0
327

Allan Torp er Danmarks største interiør-blogger og har i mange år arbejdet med PR og kommunikation i indretningsbranchen. Bungalow5 hedder hans blog, hvor han dejligt bringer artikler og reportager fra hele verden, altid med en personlig stil og en sans for detaljerne. Mød Allans København lige her:

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
AT: De sidste mange år har jeg prioriteret at få lidt sol i december, så sidste år tilbragte jeg de første uger af december i Los Angeles inden julen skulle fejres i København. Ellers handlede december mest om at få afsluttet et rigtig spændende år med fede opgaver, som lanceringen af min første bog Scandinavian Style at Home. Nu arbejder jeg på et designsamarbejde med en større design virksomhed, det er stadig meget tys tys, men alligevel spændende.

LC: Hvor bor du?
AT: Jeg er netop flyttet i en nybygget lejlighed i Ørestad.

LC: Hvor går du tur?
AT: En af grundene til, jeg flyttede, var, at jeg kunne nyde naturen på Amager Fælled. Der er næsten ingen dage uden helt utrolige solnedgange.

LC: Hvor drikker du kaffe?
AT: Hvor drikker jeg ikke kaffe?! Jeg elsker kaffe! Yndlingsstederne er Original Coffee på Sortedams Dosseringen og Prolog i Kødbyen.

LC: Hvor spiser du?
AT: Lige i øjeblikket spiser jeg naturligvis min egen menu skabt i samarbejde med Skt. Petris restaurant P-Eatery. Den er inspireret af en af mine yndlingssmage, lakrids. Husk at bestille både pre- og afterdinner cocktails, som jeg også har haft en finger med i!

LC: Hvor fester du?
AT: Jeg er virkelig den kedeligste festtype – jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været ude i København. Jeg er mere til hygge på en cocktailbar eller vin om sommeren på Ved Stranden 10.

Bungalow5_Allan

LC: Hvor inspireres du?
AT: Jeg rejser rigtig meget, hvor jeg henter en stor del af min inspiration. Ellers bruger jeg København rigtig meget – jeg elsker at gå lange ture, hvor jeg bare går uden noget særlig mål, men hvor tankerne får frit løb, og inspirationen strømmer ind.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
AT: Jeg har i flere år boet en spytklar fra Botanisk Have, som er et af mine yndlingssteder i København. Der er sjældent rigtig mange mennesker og derfor det perfekte sted til en pause i en travl hverdag.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
AT: Efter en lang tur på Fælleden endte vi på en lille bænk på toppen af en lille bakke. Efter en lang snak om fremtiden rejste vi os og opdagede, at der på bænken stod: ”vil du gifte dig med mig”. Det endte dog ikke i et frieri, men alligevel ret romantisk.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
AT: Jeg har mange, men et af dem er min venindes polterabend, som lå samme dag som Pride. Vi startede derfor med at pakke hende og resten af holdet ind i læder og gik med i selve paraden. Priden er altid en fest dag.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
AT: Jeg prøvede for første gang himmeltårnet i Tivoli en sen aften for en månedstid siden. Det kan kun anbefales. Udsigten over København er simpelthen så smuk.

LC: Dit soundtrack til byen?
AT: ”På Vej Hjem” med Noah.

 

Se Allan Torps blog, Bungalow5, her.