Bang Bang Sushi: Ny sushi take away ved Frederiksberg Rådhus

0
306
Bang Bang Sushi nyåbnet take away sushi på Frederiksberg

I den industrielle og historiske Rialtobygning, lige ved Frederiksberg Rådhus er sushi take away stedet Bang Bang Sushi netop åbnet. Med en minimalistisk indretning, elegance og rene linjer ønsker de, at sende tankerne til de små skjulte gader i Tokyo med unikke smage og høj kvalitet.

 

Nytårsaften slog Bang Bang Sushi dørene op til take away sushi, sashimi, grønne retter og japanske specialiteter af høj kvalitet. Og selvom sushistedet har Frederiksberg Rådhus som nabo, ønsker Bang Bang Sushi at være Københavns svar på de mest hippe sushisteder i Tokyo, London og New York.

30 års erfaring og en stor passion for sushi 

Bag sushistedet står Cathrine og Lars, som er tidligere kokke fra Sticks ’n’ Sushi, og tilsammen har de mere end 30 års erfaring og en stor passion for at lave lækker og smagfuld sushi af kvalitet højt.

“Bang Bang blev født af en passion for sushi med et ønske om, at levere en høj standard til en fornuftig pris. Stilen er enkel, smagene er unikke og hele menuen kan bestille online og afhentes alle ugens dage.”

Foto af Bang Bang Sushi

Fra de skjulte gader i Tokyo til smukke Frederiksberg

Bang Bang Sushi ligger i den industrielle og historiske Rialtobygning, lige ved Frederiksberg Rådhus, og med en minimalistisk indretning, elegance og rene linjer ønsker de, at sende tankerne til de små skjulte gader i Tokyo.

“Vi kan ikke konkurrere med byens øvrige sushisteder på antal kvadratmeter. Det er heller ikke vores tanke, da vi har valgt at fokusere 100 % på take away.”

Foto af Bang Bang Sushi

Bang Bang Sushi byder på et menukort, som er enkelt og lækkert. De tilstræber at ramme det, som kunderne gerne vil spise. Der er både mulighed for selv at sammensætte en velsmagende menu, men de har også sammensat forskellige menuer, som passer til enhver lejlighed.

Sushi, sashimi og japanske specialiteter

Hos Bang Bang Sushi kan du både få sushi, sashimi, grønne retter og japanske specialiteter af høj kvalitet. Råvarerne og smagen er altid i fokus.

Foto af Bang Bang Sushi

“Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi håber det kan smages. Alt er lavet fra bunden på gode råvarer. Fisken er bæredygtig og hentet hjem fra primært nordiske farvande.”

Foto af Bang Bang Sushi

Du finder Bang Bang Sushi på Smallegade – på hjørnet af Rialtobygningen lige ved Frederiksberg Rådhus, tæt på Frederiksberg Metro, Frederiksberg Have og Frederiksberg Centeret.

Bang Bang Sushi ligger på Smallegade 2, 2000 Frederiksberg. Læs mere og se menu her.

Hvis du skynder dig (og bestiller online), så kan du få 25% rabat på hele menuen resten af januar.