lørdag, maj 25, 2024
Home Blog

Kom med til tEUrapi i København – Grøn EU-terapi for unge

Føler du ind imellem, at EU er en fjern overstatsligt instans, der ikke rigtig har noget med dit liv og din hverdag at gøre? Tænketanken Frej har skabt en tEUrapi-session i København (og en i Århus) for at gøre broen mellem dig og EU kortere – og for at vise, at du kan påvirke deres arbejde ved at stemme d. 9. juni.

 

Til arrangementet får du en indflyvning i, hvordan forskellige EU-parlamentskandidater mener, deres parti arbejder med store og små klimaspørgsmål og hvordan de sikrer, at vælgernes holdninger bliver varetaget. I anden halvleg kan du dele dine egne spørgsmål fra tEUrapi-stolen, hvor et panel af politikere vil være klar til at besvare din undren, fortvivelse eller bekymring.

tEUrapi er et samarbejde mellem Tænketanken Frej og Grundtvigsk Forum.

tEUrapi foregår mandag d. 27. maj i København ved Grundtvigsk Forum, Farvergade 27, 1463 København K.

Program

17.00: Velkomst v. Tænketanken Frej og Grundtvigsk Forum
17.05: Vi tager temperaturen på EU med tale fra Tænketanken Frej
17.15-18.00: Introduktion og debat mellem Europaparlaments kandidater Mød Alexandra Sascha fra Venstre, Mathias Niebuhr fra Socialdemokratiet, Elias Binggeli fra SF, Mads Strange fra LA og Sofie Groth fra Alternativet
18-18.15: Pause
18.15: tEUrapi-stolen: få svar på dine spørgsmål fra panelets kandidater til Europa parlamentet
19.00: Afrunding og tak for i aften

Projektet er støttet af Tuborgfondet.

Se mere her.

Guide: Disse bands skal du se på Copenhell 2024

Med ganske få uger til Copenhell 2024, kan vi vist roligt sige, at opvarmningen og nedtællingen er i fuld gang!!! Og hvordan varmer man bedst op? Med musikken du kan opleve på årets festival, selvfølgelig. Vi har som altid allieret os med Morten Eskildsen, som her kommer med sine bud på hvilke bands, du skal se på Copenhell 2024.

 

Af: Morten Eskildsen & Louise Bro

 

Vi er SÅ klar til endnu en varm omgang i helvede, når Copenhell igen åbner for festen på Refshaleøen den 19.-22- juni. Nedtællingen er godt i gang. Jeg (Louise Bro) mangler egentlig bare at få sat de sidste nitter på min battle vest, og så er jeg festivalklar. Men ingen Copenhell uden hårdtslående og høj musik! Så jeg har som altid fået Morten Eskildsen til at komme med sin liste over de 14 bands, du skal se på Copenhell 2024. Hvis du deler musiksmag med Morten, så husk at downloade Copenhell app’en på App Store eller Google Play, og sæt hak ved disse bands, så du ikke misser dem på festivalen.

Her får du Morten’s LOVECPH X Copenhell 2024 musikguide:

1. The Offspring

90’erne har ringet, og de vil gerne være aktuelle i 2024. Vi må se, om det kan lykkedes for årtiet, når “afkommet” gør deres entré på Copenhell – ovenikøbet på HELVÍTI onsdag kl. 18.30.
Må indrømme, at jeg er liiiidt skeptisk men også glad i låget, for jeg er temmelig sikker på, at alle (og undertegnede) fra efterskolegenerationen 1994 og frem med stor glæde og entusiasme vil skråle med på sange som “Come Out and Play”, “Original Prankster”, “Pretty Fly For a White Guy”, “The Kids Aren’t alright” (ja jeg ku’ blive ved) og ej at forglemme den tidsløse klassiker “Self Esteem”… LA LA LALALA LA LA LALALA!!!

The Offspring spiller: Onsdag kl. 18.30 på Helvíti – Få en forsmag HER

 

2. Avenged Sevenfold

Blandt fans, bedre kendt som A7X. Bandet spiller solid amerikaner metalcore/rock og er kendt for deres store arenashows med tonsvis af energi, hurtige guitarer og ikke mindst M. Shadows’ velkendte småskingre screamo vokal. A7X spiller onsdag aften kl. 21.30 og er som bekendt en headliner i år, så det er nok en god idé at komme i god tid, for der bliver helt sikkert tæt pakket foran HELVÍTI.

A7X spiller: Onsdag kl. 21.30 på Helvíti – Få en forsmag HER

 

3. Brand Of Sacrifice

Ligegyldigt hvor fuld, skæv, dum eller træt du var om onsdagen, så er der mødepligt kl. 12.30 om torsdagen. Hvorfor? Fordi du skal holde 3 dage mere! Og denne kvintet fra Canada er bare ikke noget, du vil gå glip af – hvis du vel at mærke er til moderne dødskåre. De 5 gutter i bandet skal med sin kompromisløse deathcore og tunge breakdowns nok gøre sit for at ryste dit skellet igang, bare rolig. Mød op på PANDÆMONIUM og få dit første tømmermænds fix i 2024 udgaven af Copenhell – du bliver ikke skuffet!

Brand of Sacrifice spiller: Torsdag kl. 12.30 på Pandæmonium – Få en forsmag HER

 

4. Thy Art Is Murder

Deathcore fra down under. Bittersødhed forude!! CJ skred fra bandet, og der skulle ny frontmand i TAIM – en arv man ikke bare lige løfter…og dog. Ring til Aversions Crown og tyv-stjæl-lån deres front-brøler Tyler Miller og alt bliver godt igen…ok, ikke alt… Hvorom alting er – Thy Art Is Murder er tilbage på Copenhell, denne gang på den næststørste scene HADES scene torsdag kl. 14.45 og det skal ses…igen – BASTA!

Thy Art Is Murder spiller: Torsdag kl. 14.45 på Hades – Få en forsmag HER

 

5. Biohazard & Hatebreed

Ondt blod fra NYC og omegn. Hardcore giganterne i Biohazard og Hatebreed har helt sikkert noget på hjerte, når de gæster os denne sommer. Området foran HADES, vil torsdag kl. 17.30 (Biohazard) og lørdag 17.15 (Hatebreed) over 2 omgange uden tvivl blive omdannet til en Newyorker bydel, hvor det er 100% sikkert, at du (i overført betydning) vil føle, at du ikke kommer hjem uden en kugle i røven eller et hold-up, der har frarøvet dig både din pung, kæreste, mobil og værdighed – det er kun et spørgmsål om, hvilken en mulighed skæbnen vælger for dig. Husk: de spiller på samme scene men på hver deres tidspunkt og dag!

Biohazard spiller: Torsdag kl. 17.30 på Hades – Få en forsmag HER
Hatebreed spiller: Lørdag kl. 17.15 på Hades – Få en forsmag HER

 

6. Hammerfall

Svensk powermetal. Eller power og power det er måske så meget sagt. Frontmand Joacim Cans kan godt sin falset, og til tider er der da fart på svenskerne, men så er det vidst også dét… Grunden til de skal med på listen over must see’s er dog, at Hammerfall altid er garant for et godt sceneshow, god lyd og fremragende musikalsk kunnen, og det er ikke alle bands med 30 år på bagen, der kan levere den slags i dag – i hvert fald ikke i deres genre. Svenskerhår og hjemmebrændt torsdag kl. 20.00 på HADES!

Hammerfall spiller: Torsdag kl. 20 på Hades – Få en forsmag HER

 

7. Limp Bizkit

FOR-SATAN-I-HELVEDE, HVOR BLIVER DET HÉR FUCKING FEDT!!!! Og hvor kommer jeg bare til at tisse i bukserne af begejstring, når jeg må skrige: DJ LETHAL, BRING IT ON… Hvis ovenstånde så ikke siger dig en hujende sjus, så bliver du meget klogere torsdag aften kl. 21.30, når Fred Durst, Wes Bolan & Co. inviterer til generation-X-fest på HELVÍTI – og det kunne meget vel gå hen og blive sidste chance for en live session med bandet på dansk grund – tænker ikke de keeper on Rollin’ helt vildt mange år endnu…

Limp Bizkit spiller: Torsdag kl. 21.30 på Helvíti – Få en forsmag HER

 

8. Dying Fetus

Amerikanerdød med stort D. Disse veteraner indenfor klassisk dødsmetal leverer, hvad der må betegnes som noget af det yperste indenfor deres felt. Hurtige fødder på trommerne og fræsende downpicking på guitaren er egentlig alt, hvad man skal bruge. Onsdag kl. 20.30 på PANDÆMONIUM åbner porten til helvede endnu en gang, når gutterne fra Maryland serverer satans vuggeviser for folket.

Dying Fetus spiller: Onsdag kl. 20.30 på Pandæmonium – Få en forsmag HER

 

9. Sanguisugabogg

Hvis ikke det er sket i løbet af dagen, så kom og få revet ét nyt røvhul… Navnet i sig selv, siger det jo ikke det store, altså udover at ingen kan udtale det korrekt, og iøvrigt er sammensat af flere ting. Musikken: Dødsmetal omhandlede, well, død, ødelæggelse og kæweraslere. Kom og leg natte-lukke-torsdag-ned-leg med Sanjug…Segkug…Samhug…HRMPF!…

Sanguisagabogg spiller: Torsdag kl. 23.15 på Gehenna – Få en forsmag HER

 

10. Slaughter To Prevail

Hvad får man, hvis man tvinger en russer til at kopulere med amerikansk en kampvogn? Svaret er: Alex Terrible! Jungletrommerne siger, at Alex kan råbe et helt festival publikum op fra scenen uden mikrofon og at hans übertussede krop efterfølgende transmogriffere sig til et monster med 8 arme knugende hver deres varme kalashnikov… Ah ok, det med de skarpladte våben passer sgu nok ikke, men det må tiden vise.

Slaughter To Prevail spiller: Fredag kl. 20 på Hades – Få en forsmag HER

 

11. Kerry King

Spil den med SLAYER!!! Der vil uden tvivl være hardcore fans blandt publikum denne aften, der forventer et Slayer-show – jeg har dog min tvivl. Guitarist og grundlægger fra thrashgiganterne (ingen over, ingen under dem – og sårn’ er det bare) er på soloturné med eget materiale OG – efter signende, lidt Slayer materiale…
Personligt glæder jeg mig faktisk mest til at se, hvad han kan på egne ben – han er jo trods alt stadig en pænt habil musiker, som nok ikke går på kompromis med, hvem han vælger at dele scene med…

Kerry King spiller: Fredag kl. 17.15 på Hades – Få en forsmag HER

 

12. Machine Head

End-e-lig er Machine F***ing Head tilbage på Refshaleøen! Man kan mene, hvad man vil om de amerikanske metalvetarener (haters gonna hate), men arbejdsomme og nytænkende dét syntes jeg, at de er. Mere end 3 millioner solgte albums på verdensplan, 10 full length albums, tæt på en milliard streams på Spotify, 15 forskellige medlemmer og ikke mindst et utal af ikoniske guitarriffs.
Jeg glæder mig meget til kl. 21.30 fredag aften på HELVÍTI, hvor vi i kor skråler: “LET FREEDOM RING WITH A SHOTGUN BLAAAAST!!!!” Husk også at frontmand Robb Flynn himself har sagt ja til en bette snik-snak på Copenhell-CON, om hvad der inspirerer ham til at skrive sin musik og andre nørderier.

Machine Head spiller: Fredag kl. 21.30 på Helvíti – Få en forsmag HER

 

12. Shadow Of Intent

KÆMPE must See! Dette symfoniske deathcore-vidunder bestånde af 4 mand, hvis samspil, lyd og tempo er mere seriøst og tæt end BS Christiansen’s overskæg (ja, mere) må INGEN gøre det onde ved sig selv og gå glip af. Bandet har siden 2014 udgivet 4 albums, og jeg kan, uden at blinke/amar’-halshug, sige, at alle 4 er non-skip skiver – altså udgivelser man kan høre fra start til slut uden at ville hoppe et nummer over.
At forsanger Ben Durr og band har fået/valgt/blevet tildelt et, efter min mening øffern’ tidspunkt på dagen (lørdag kl. 14.45 – dog på HADES) er barskt. Men det må jeg/vi vel bare leve med, men det havde sgu været federe i tusmørke… Lær lige denne sætning: “I WILL NOT ROOOOOOT” – for du vil huske den for evigt, når først Ben har brølt den i ansigtet på dig under nummeret “The Heretic Prevails”.

Shadow of Intent spiller: Lørdag kl. 14.45 på Hades – Få en forsmag HER

 

13. Crypta

“Samba”-døds ulvinder i nye fåreklæder. De hér brasilianske damer kan edder-hakke-drøndeme spille dødsmetal! Og hvis ikke nakken banger, når de går på, så er man enten døv eller ikke til stede. Deres metalliske og oldschool, dog moderne lyd vil krænge sig vejen ind i de mørkeste afkroge af dit sind på en sådan måde, så du ikke glemmer, hvad du har været vidne til. Så på med JA hatten og JA til flere seje damer i metal! Støt op og mød op på PANDÆMONIUM kl. 17.30 lørdag.

Crypta spiller: Lørdag kl. 17.30 på Pandæmonium – Få en forsmag HER

 

DEM SKAL VI HELLER IKKE GÅ GLIP AF!!

Tool – Lørdag kl. 21.30 på Helvíti
John Cxnnor – Fredag kl. 23.45 på Gehenna
Make Them Suffer – Fredag kl. 14.45 på Gehenna
Nakkeknaekker – Torsdag kl. 17.30 på Pandæmonium
Cradle of Filth – Torsdag kl. 19.45 på Pandæmonium
Until I Wake – Onsdag kl. 13.15 på Gehenna

Tak for tips og guide Morten!

Laura Emilie | Københavnersnuden #494

Ugens Københavnersnude er sangerinde Laura Emilie. Hendes nye single er et farvel til et år, der næsten slog hende ihjel. Laura Emilies single ”2023” er født af et år, som bød hende uhørt meget trods. Men med fighterviljen i den ene hånd og musikken i den anden er hun kommet igennem det og omfavner det nye år med kæmpe energi. ”2023” er en stærk, personlig popsang med en snert af 80’er inspiration tilsat historien om at rejse sig, når det ser allersværest ud. Mød Laura Emilies København her.

Foto: Isabell Marie Skjoldborg Zarp

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Laura Emilie (LE): Jeg er i gang med at gøre klar til udgivelse af min EP efter et travlt forår med singlerelease. Derudover er jeg i gang med at planlægge en turné i 2025, alt sammen ret spændende. Jeg glæder mig til fremtiden. 

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Laura Emilie (LE): Jeg bor ude på landet i Smørum, men jeg er vokset op i Lyngby med min mor og Nyhavn med min far.

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
LE: Jeg bor lidt ude på landet og har en skov i baghaven, men da jeg boede i hjertet af København, gik jeg ture ved havneområdet omkring Langelinje og op og ned af Nyhavn.

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
LE: Nu er jeg på barsel, så pt drikker jeg kaffe alle de steder, hvor de har kaffe tilgængeligt, haha 🙂

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
LE: Det er en klassiker – men Sticks’n’Sushi har altid været min ting. 

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
LE: Jeg er som sagt på barsel lige nu, men jeg elsker altid en god cocktail og at danse på Zefside.

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
LE: Alle steder – man kan blive inspireret overalt. 

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
LE: Jeg boede i Nyhavn som barn sammen med min far og hans kone, så Nyhavn vækker altid barndomsminder.

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
LE: Da jeg var inde at finde min brudekjole hos Cph Bridal.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
LE: Der er mange og alt for mange til, at jeg kan nævne det hele. Minder både med familie og venner, som barn og som voksen. København har på mange måder været rammen om mit liv.

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
LE: Gå en tur med en latte i hånden inde i Kongens Have, det bliver ikke bedre. Haven er magisk.

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
LE: God stemning mellem bilister og cyklister 🙂

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
LE: Det kommer an på dagen og anledningen. Gåtur ved vandet er mere chill og lounge, jeg er vild med f.eks. Teddy Swims. Byturen er mere good old Nik og Jay, Suspekt… den vej… Men fordi jeg har arbejdet så intenst med min egen kommende udgivelse hele det seneste år, så er det måske lidt ananas i egen juice, så for tiden bruger jeg mest mine gåture til at lytte på nye sange og mix.

Tusind tak, Laura Emilie, fordi du ville dele dit København med os.

Følg Laura Emilie på Instagram her.

Tivoli afslører Danmarks største open air comedy-program

Forbered dig på et sommerfyldt latterbrøl, når Tivoli lancerer Danmarks største open air comedy-program som en del af Tivoli Havefest. Med hele 39 komikere på plakaten garanteres der masser af gode grin og skarp humor, inden Fredagsrock går i gang. Programmet spænder bredt med både etablerede stjerner og nye talenter, som Ane Høgsberg, Thomas Warberg, Carsten Eskelund, Eva Jin og Lasse Rimmer, blandt mange andre. Men det er ikke kun comedy, du kan glæde dig til – Havefesten byder også på DJ’s, dans og to Fredagsrock-koncerter kl. 19 og 22.

Comedy-premiere den 7. juni

Premieren på comedy-programmet finder sted den 7. juni, hvor Dharshika Christopher, Troels Messmann og Michael Schøt sørger for lattermusklerne, før Mads Langer går på scenen til Fredagsrock kl. 22. Tivoli gentager dermed sidste års succes og skruer op for sommerens Fredagsrock med nogle af Danmarks sjoveste komikere. Så hvis du elsker skarpe punchlines, sommerstemning og god musik, skal dine sommerfredage helt sikkert tilbringes i Tivoli.

Stjernespækket line-up

Blandt årets comedy-navne finder du morskabs-mastodonter som Mark le Fêvre, Thomas Warberg, Eva Jin, Lasse Rimmer, Heino Hansen, Michael Schøt og Ane Høgsberg. Disse rutinerede komikere har i årevis underholdt danskerne på TV, radio og live, og nu bringer de latterbølger til Tivoli hele sommeren.

Nye stjerneskud på comedy-himlen

Tivoli præsenterer også fremtidens comedy-stjerner som Clara Schøn, der kombinerer storytelling, punchlines og originale sange, Bjarke Charlie, der med emner som køn og seksualitet får folk til at grine af det, de normalt skændes om, og Anne Bakland fra Vendsyssel, hvis skarpe observationer trækker latterbrøl over hele landet, er på programmet. Det er blot et lille udpluk af de mange talenter, der skal få Tivoli til at genlyde af grin denne sommer.

Comedy-programmet kører hele sommeren i juni, juli og august, og du kan opleve det på scenen i Orangeriet ud mod Tivoli Søen kl. 20.30-21.30.

Comedy-programmet 2024

 

7. Juni:             Dharshika Christopher, Troels Messmann, Michael Schøt

14. juni:           Clara Schøn, Tjelle Vejrup, Simon Tang

21.juni:            Pelle Lundberg, Gritt Jakobsen, Mikkel Klint Thorius

28. juni:           Jefferson Bond, Abby Wambaugh, Conrad Molden

5. juli:               Molly Thornhill, Martin Nørgaard, Thomas Warberg

12. juli:             Simon Væver, Carsten Eskelund, Oliver Stanescu

19. juli:             Niclas Vingaard, Anne Bakland, Peter Werner

26. juli:             Bjarke Charlie, Daniel Lill, Lasse Rimmer

2. august:        Kasper Porsdal, Per Sodemann, Natasha Brock

9. august:        Niels Nielsen, Johnny Robertson, Mark le Fêvre

16. august:      Niels Flensborg, Eva Jin, Heino Hansen

23. august:      Stefan Wibling, Mads Holm, Ane Høgsberg

30. august:      Daniel Buch, Mikkel Rask, Phillip Devantier

DISTORTION 2024: Den store guide

Elskede Distortion. Åh hvor vi har haft mange sjove, vilde og skønne stunder i årenes løb. Og efter 5 års pause er Nørrebro endelig med igen i år! Vi glæder os til nogle sjove og hyggelige dage, hvor vores fantastiske by skal fejres. Læs den store guide til Distortion 2024 her: 

 

Af Nathalie

 

ONSDAG 29/5

Distortion X Rådhuspladsen: Festlighederne starter på Rådhuspladsen kl. 16.00 til en stor fest, der er hostet af TOOMANYLEFTHANDS, hvor du bl.a. kan opleve Jimilian og Icekiid. Og så kommer den populære artist HUGEL, som har været headliner på nogle af de største festivaler i verden, som fx Tomorrowland og EDC Vegas.
Adgang til dette koster 250 kr, og festen slutter kl. 00.00. Herefter kan man hoppe videre på Distortion Club.

Distortion Club: fra 22.00 – 04.00 er der fest på den københavnske klub, Module, hvor flere DJ’s og kunstnere joiner festen. Fri adgang med Festival Pass.

TORSDAG 30/5 – NØRREBRO IS BACK!

ActionHygge: Fra kl. 16.00 – 22.00 er der ActionHygge, som er en række forskellige hyggelige events, som talks, kunst, musik og langbordsmiddag. Oplev fx danseworkshops med koreograf Toniah Petersen til Alors on Danse event på Sankt Hans Torv eller Street wrestling til Nørrebro Smackdown. Har du de små med, så kan I opleve BørneDistortion eller du kan deltage i den store 500 m Langbordsmiddag på Nørrebrogade (husk billet).

Nørrebro Street Party: It is on!! Efter 5 år er festen tilbage, og der er ikke sparet på noget. Tag forbi den legendariske Elmegade Street Party, bliv glitteret op på Sankt Hans Torv hos KarmaGlitterCPH eller oplev CPH Drag Street Party på Guldbergsgade. Vi. kan. ikke. vente!

Distortion X Nørrebro: Deltag i den kæmpe fest på Nørrebro ved Den Røde Plads og Skateparken, hvor der er 3 forskellige scener. Her kan du opleve Artigeardit, Noah Carter, Kind mod Kind og mange flere kunstnere til et brag af en fest. Billetter koster 250 kr.

Distortion Club: Torsdag fortsætter festen på Culture Box og slutter kl. 04.00. Fri adgang med Festival Pass.

FREDAG 31/5

Havnefest: Så er der dømt havnefest! Oplev forskellige happenings omkring Københavns havn og Refshaleøen fra 15.00 – 21.00. Du kan fx se DM i maveplasker, danse til havnefest boogie på Movias havnebus eller danse til dakkedak ved Sønder Hoved.

Distortion Ø: Fredag og lørdag er der stor fest på Refshaleøen til afslutningen på Distortion. Lineup er offentliggjort, og fredag kan du opleve kunstnere som I Hate Models fra Frankrig, Sven Väth fra Tyskland og DJ Heartstring også fra Tyskland samt mange mange flere. Billetter koster 600 kr for fredagen. Festen starter kl. 18.00 og slutter kl. 04.00.

Distortion Club: Fredag fortsætter festen på Culture Box og slutter kl. 04.00. Fri adgang med Festival Pass.

LØRDAG 1/6

Distortion Ø: Lørdag fortsætter festen fra kl. 18.00 på Refshaleøen til lørdagens program, hvor du kan opleve Anfisa Letyago fra Italien, Avalon Emerson fra USA samt Partiboi69 fra Østrig. Billetter koster 600 kr, og festen slutter først kl. 06.00.

God fest!

Reffen fejrer 10 år med street food den 17. maj

Fredag den 17. maj fejrer Reffen 10 år med street food i København med en stor jubilæumsfest. Det hele startede i 2014 med Copenhagen Street Food på Papirøen, der i 2018 rykkede ud på Refshaleøen og blev til Reffen, og som i dag er en af Københavns mest populære destinationer.

 

København har altid været kendt for sin kulinariske diversitet og evne til at omfavne nye madtrends. Intet sted illustrerer dette bedre end vores kærlighed til street food, som nu synes som en uundværlig del af den Københavnske madscene. Det startede for alvor i 2014 med Copenhagen Street Food på Papirøen, som senere udviklede sig til Reffen, der åbnede på Refshaleøen i 2018.

 

Et årti med street food

Copenhagen Street Foods historie er en skøn fortælling om kulinarisk nytænkning og socialt engagement. Fra sine spæde begyndelser som et eksperiment med madboder på Papirøen til at blive en af Københavns mest besøgte destinationer på Refshaleøen, har Reffen formået at skabe et rum, hvor lokale smagsoplevelser, globale trends og bæredygtighed forenes i en unik oplevelse.

Selvom madboder ikke var et ukendt fænomen for 10 år siden – med pølsevognen som det største ikon – så har både Papirøen og Reffen formået at gøre street food yderst populært, hvilket har præget byen på utallige måder. Da Copenhagen Street Food åbnede i maj 2014, var det Danmarks første street food marked. Indtil da så vi mere food trucks, som noget der dukkede sporadisk op i sommermånederne på festivaler og i forbindelse med madmarkeder. Men det ændrede Copenhagen Street Food på med deres indendørs marked i de rå haller på Papirøen, som for alvor blev populært, da Inderhavnsbroen åbnede og gjorde turen til øen nemmere for Københavnerne.

Både Papirøen og Reffen har formået at skabe et rum, hvor madentusiaster mødes i industrielle omgivelser og deler deres passion for gastronomi på tværs af kulturer og traditioner. Det er nu blevet til et helt årti med street food i København, og det fejrer Reffen med en jubilæumsfest den 17. maj.

 

Kom med til jubilæumsfesten

Når Reffen fejrer 10 år med Copenhagen Street Food sker det med tonsvis af festivitas, hvor de disker op med alt det, som de er bedst til: dejlig mad, lækker musik og forrygende stemning.

På dagen vil Reffen ikke spare på festlighederne. Fra kl. 16.00 til 04.00 inviteres alle til en jubilæumsfest med lækker street food, god stemning, og live musik fra DJ Jonas Visti og Tropical Cumbua. Udover de kulinariske lækkerier og den livlige musik vil gæsterne kunne opleve en atmosfære af fællesskab og glæde, hvor alle kan fejre deres kærlighed til god mad og hyggeligt samvær.

Når mørket falder på, fortsætter festen indenfor i Klub Werkstatt, hvor DJ’s Ian Bang, Kris Percy & Ziggy Phunk vil sørge for musikken hele natten.

Tidsplan:

  • 11.30 // Madboderne åbner
  • 16:00 // Jonas Visti DJ
  • 20:00 // Tropical Cumbia LIVE

Når udendørsområdet en gang lukker, fortsætter festen indenfor i Klub Werkstatt med disco house fra DJ’s Ian Bang, Kris Percy & Ziggy Phunk.

Læs mere om programmet her.

 

Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan det hele startede, så læs også: En hyldest til Papirøen.

Kira Martini | Københavnersnuden #493

Ugens Københavnersnude er musiker, jazzvokalist og sangskriver, Kira Martini. Hun har været en fast del af det danske jazzmiljø det sidste årti og har arbejdet med mange forskellige dele af genren. I sommeren 2023 modtog hun Palæ Bars Jazzpris. Hun lever af og for at spille live koncerter i både ind- og udland, med både egne og andres projekter. Hendes kommende album ”OPEN WIDE”, lander 31. maj og er et flydende åbent univers i krydsfeltet mellem genrer, med sangskrivningen i højsædet og jazzen bag øret. Mød Kira Martinis København her.

 

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Kira Martini: Jeg gør klar til pladerelease på et nyt album, som kommer her om et par uger. Det er første album i mange år, hvor det udelukkende er mine kompositioner. Releasekoncerten holder vi lørdag 1 juni i Koncertkirken på Blågårds Plads, og der er vi i gang med at gøre klar, øve op og planlægge lidt særlige overraskelser.

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Kira Martini (KM): På Vesterbro. Tæt på Enghave Plads og Sønder Boulevard. Jeg var meget heldig, at jeg fandt en andelslejlighed for mange år siden, før de blev helt urimeligt dyre. Her bor jeg med min kæreste, som også er min trommeslager, og min datter på 2,5 år.

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
KM: Jeg har gået rigtig meget tur på Vesterbro, for vi har haft hund, Bertram. Boulevarden er skøn, og Søndermarken, som er en af de få parker, hvor hunde stadig må løbe frit. Jeg forsøger at gå tur så tit, jeg kan. Så vandrer jeg bare rundt i byen og ser, hvor vejen fører mig hen, egentlig uden en plan. Prøvestenen på Amager er også et fedt sted. Jeg startede med at komme der, da det bare lå helt øde, og man skulle kravle uden om hegnet for at komme ind. Men det var skønt, for man havde det ofte helt for sig selv, naturen var dengang vild og utøjlet derude. Jeg elsker generelt at gå tur ved havet.

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
KM: Det gør jeg faktisk ret mange steder. Jeg kan godt lide forandringen i at besøge forskellige steder, forskellige dage, men de steder, der går meget igen, er Riccos kaffebar på Istedgade, Enghave Kaffe, Sort Kaffe & Vinyl og den Navnløse.

Kira Martini
Enghave Plads

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
KM: Igen meget variation her. Jeg elsker at opleve byens madsteder og sætter stor pris på alsidigheden. Det er selvfølgelig blevet mindre, efter jeg er blevet mor, men vi elsker at gå ud at spise, og det er noget, vi prioriterer meget højere end fx tøj og andre materielle goder. Et par steder, jeg elsker, er:

Café Patina, græsk restaurant i Mysundegade: Ejerne Erik og Stella er vidunderlige, og føles som familie.

Beat: Pladebutik med tilhørende café i hjørnet af Enghave plads. Laver virkelig god mad, og det er skønt at sidde på pladsen i solen om sommeren.

Les Trois Couchons: Værnedamsvej. Elsker maden og stemningen her, hvad end det er morgenmad eller middag.

Grimal: Istedgade. Kvalitet, opfindsomhed og god vin.

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
KM: Well, jeg fester ikke så meget mere, da der jo oftest er en frisk lille type, der vækker mig ret tidligt derhjemme. Når det sker, er det mest i forbindelse med et spillejob. Vi er jo tit ude at spille og automatisk med til festlige lejligheder, så den bedste fest for mig er egentlig mere bare at nyde et par rolige gode øl og snakke, være til jamsession eller høre en koncert. Men jo, Café Intime og La Fontaine elsker jeg at hænge ud i natten, når der er babysitter på (bedsteforældrene). Børneteateret på Christiania har jeg også hængt en del, da jeg var yngre. Jeg elsker stadig det sted. En enkelt øl på Café Snork er også hyggeligt. Særligt når der er sommersol på pladsen, og man kan sidde ude.

Kira Martini på La Fontaine. Foto: FRL foto

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
KM: I naturen. Min datters umiddelbarhed. I solen med en digtsamling. I roen. Jeg elsker at læse. Og så kan jeg rigtig godt lide at gå tur og høre et helt album fra ende til anden.  Så får man ligesom hele historien med. Jeg finder også meget inspiration i andre kunstformer end, hvad jeg selv arbejder med. En af mine yndlingskunstnere er Lasse Riisager, som har atelier i Dybbølsgade på Vesterbro. Hans malerier gør noget ved mig. Jeg er så utroligt heldig, at han har sagt ja til et samarbejde på min kommende udgivelser. Så alle single-covers har været udsnit af et af hans malerier. Det fulde værk præsenteres så i fuld flor på det endelige albumcover. Det har været meget inspirerende at forene kunst på den måde.

LasseAtelierVesterbro

Generelt synes jeg, byen byder på mange fede arrangementer. Forleden spillede jeg til Claus Høxbroe’s OrdspilBankeråt, og det var virkelig en fed og lyrisk inspirerende aften. Nærværende og med forkellige kunstnere, der arbejder med ord på hver deres måde.

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
KM: Vesterbro!! Og Lynetten havn. Vi har haft båd i mange år.

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
KM: Sidst jeg sang koncert på La Fontaine. Jeg elsker virkelig den stemning, der opstår der. Det er sådan et blandet klientel. Jeg tror, det er det eneste sted i byen, hvor jeg ser så  stor variation i publikummet. Både danskere og tourister. Unge, gamle, og os midt imellem. Musikken lever derinde, og jeg elsker at have publikum tæt på. Det er altid en meget kærlig og særlig stemning.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
KM: Det må være fødslen af min datter. Hun er født i vores lejlighed på Vesterbro. Midt i stuen med udsigt over byens tage. Det slår jo alt.

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
Svar: Byen er fuld af dem. Har man mulighed for at se byen fra vandsiden, så synes jeg, man skal gøre det. Helt vidunderligt at sejle gennem byen. Ja og ellers, så bare ud og hør noget livemusik. Der er så meget fed musik i byen.

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
KM: Nærvær. Jeg føler, telefoner fylder meget og stjæler vores opmærksomhed overfor hinanden. Ikke at man skulle forbyde det. Men hvis man kunne puste til en kollektiv bevidsthed om at være mere tilstede i byens rum. Der er så mange smukke øjne, smil og detaljer, man misser, når man står og glor ned i en telefon.

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
KM: Hmmm, jamen jooo, det skal jo næsten være noget på dansk her. Så tror jeg, at jeg vil fremhæve Maja Brøns ”Imens Vi Venter På Solen”. Den har sådan en lyrisk, poetisk, drømmende stemning, jeg virkelig har nydt på mine gåture. Det er en plade, der virkelig bliver ved at vokse på mig.

Og ja, så min egen sang og video, ”Better Life”, som netop er skrevet som en ode til byens blå timer. I videoen kommer I med mig ud en tur i byen en tilfældig tirsdag.


Tusind tak, Kira Martini, fordi du ville dele dit København med os! 

Du kan se mere om Kira Martini her:
Instagram, Facebook, Youtube.

Billede 4 : Søndermarken / Privat Foto

Billede 5: Lasse Atelier Vesterbro Dybbølsgade / Privat foto

 

Thomas Ring | Københavnersnuden #492

Ugens Københavnersnude er sanger, sangskriver, og musiker, Thomas Ring. I 2010 vandt Thomas Ring X Factor, men ‘Manden med hatten’ har ikke udgivet nye sange siden 2017. Ikke før nu, hvor han er aktuel med albummet ‘Inamoratas’, der udkom digitalt og på vinyl den 3. maj. Thomas bor på Amager med sin kæreste og søn – og her kan du møde hans København. 

 

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Thomas Ring: Jeg udgav mit femte album ‘Inamoratas’ den 3. maj. Jeg har fire musikvideoer til sange fra pladen ude på YouTube nu. Jeg skal også lidt ud og spille de nye sange og nyde sommeren, så det glæder jeg mig meget til.

Singlen ‘Higher and Higher’ fra albummet ‘Inamoratas’

 

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Thomas Ring: Jeg bor på Amager, tæt på Lergravsparken metrostation.

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
Thomas Ring: Jeg elsker at gå tur fra, hvor jeg bor og rundt på Christiania, hvis vejret er godt. Man kan gå bagom via Kløvermarken. Det er meget hyggeligt og der er ingen biler. I det hele taget, kan jeg godt lide Christiania. Det er næsten som at være kommet til et andet land, eller i voksentivoli. 😊

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
Thomas: Er i øjeblikket i studiet og lave ny musik. Min producer Noah Rosanes og jeg drikker nogle gange kaffe på ‘Thiemers Kaffebar’ på Valby Langgade. Det er et hyggeligt sted med god kaffe.

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
Thomas: Der er så utroligt mange gode restauranter i København efterhånden. I de 24 år jeg har boet her, er niveauet steget så sindssygt meget. Der er virkelig mange valgmuligheder, så spiser meget sjældent det samme sted. Elsker at prøve noget nyt.

Et af de steder jeg er kommet tilbage til, er ‘Pho Saigon’ på Vesterbrogade. På en kold vinterdag er deres Pho-suppe min livret.

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
Thomas: Efter jeg er blevet far, bliver det ikke til så meget, det er nok mest øller efter en koncert. Det kan være Vesterbro omkring Store Vega eller som i gamle dage på Nørrebro i området omkring Nørrebros Runddel eller ned mod Sankt Hans Torv.

Fotocredit: Morten Routh Sørensen

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
Thomas: Jeg inspireres meget ved at bevæge mig rundt og observere omgivelserne rundt om mig. Jeg går mest på Amager, hvor jeg bor. Jeg elsker at kigge ud over vandet og se flyene lande med Øresundsbroen i baggrunden. Måske har jeg min fiskestang med. Så bliver jeg helt roligt kroppen, kan få lidt rejselyst eller måske en idé til noget musik, jeg går og arbejder på.

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
Thomas: Jeg kan godt lide Nørrebro og er kommet der rigtigt meget og kender derfor bydelen rigtig godt. Elsker kulturlivet og den lidt outsider underground fornemmelse den har. De spændende eksotiske dufte og fornemmelsen af at være i udlandet, men hurtigt at kunne komme hjem igen.

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
Thomas: Jeg tog min nevø og min niece fra Jylland på en gåtur fra Nyhavn og ud til Den Lille Havfrue.  En lille sightseeingtur forbi Marmorkirken, se garderne, Kastellet, Gefionspringvandet osv. Det var en dejlig forårsdag, og solen lavede genskin i vandet på kajen. Man ser lidt byen på en anden måde, når man pludselig bliver turistguide i sin egen by. Pludselig andre ting man lægger mærke til. Jeg kan huske, at jeg tænkte ‘Wow! – den her by er virkelig helt utrolig smuk.’

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
Thomas: Det er da jeg flyttede hertil for ca. 24 år siden fra Jylland. Jeg tog sammen med nogle gymnasiekammerater ind og så Kashmir, da de spillede koncert i Tivoli. De havde lige udgivet deres ‘Cruzential’-plade og en masse unge mennesker stagedivede og flippede helt ud. Det var en del tid før den tragiske Pearl Jam koncert på Roskilde, så det var lidt andre tider med lidt højere musik, og færre sikkerhedsforanstaltninger. Det var en meget voldsom oplevelse, og jeg følte virkelig, at jeg var langt væk fra mine forældre i Jylland, og var kommet til storbyen. Men jeg kunne lide det😊.

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
Thomas: Kig på nogle smukke bygninger, spis en hotdog, stå på pladsen på Amalienborg og kig i retningen mod Marmorkirken, spis en shawarma på Nørrebro, gå en tur på Christianshavn og Christiania, og drik noget koldt med alkohol på kajen, og interager med Københavnerne. De er faktisk ret søde.

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
Thomas: Jeg savner nogle gange det gamle “Olsen Banden”-agtige faldefærdige København. Det er der ikke rigtigt så meget plads til mere. Så lad os prøve at bevare det så meget som vi kan. I hvert fald nogle steder. Ellers mangler København nok mest plads og flere grønne oaser og åndehuller.

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
Thomas: Gasolin “Se Din By Fra Tårnets Top” er et godt bud.

 

Du kan følge Thomas Ring og høre lidt af hans musik på Facebook, Instagram, Youtube og Spotify.

Tusind tak fordi du ville dele dit Københav med os, Thomas!

10 gode steder du kan spise morgenmad i København for under 100 kr

Det er ikke svært at finde lækker morgenmad i København, og der popper hele tiden nye steder frem. Men det kan være en jungle at navigere i, og det kan til tider gøre lidt ondt på pengepungen, hvis man er ude flere gange i ugen (og det vil man jo helst?!), så vi har her samlet en liste over 10 gode steder, hvor du kan få god og billig morgenmad i København. Læs med:

 

Af Nathalie

 

Les Trois Cochons

På hyggelige Les Trois Cochons kan du drømme dig væk til Paris, og Værnedamsvej i København er nok det tætteste, du kommer på det denne sommer. Her kan jeg varmt anbefale deres hjemmelavede havregrød med æblekompot til 75 kr eller deres yoghurt med bær og granola til 75 kr.

Se menu.

Hvor: Værnedamsvej 10, 1619 København V

 

GRØD

Som navnet antyder, er Grød specialiseret i grød. Du kan få en skål varm og velsmagende grød med forskellige toppings for under 100 kr. Dette sted er perfekt til dem, der ønsker en sund og nærende start på dagen. Få en lækker havregrød med karamelsauce, frisk æble og ristede mandler til 65 kr – mm!

Se menu

Hvor: Flere forskellige steder i København.

 

The Laundromat Cafe:

The Laundromat Café er et hyggeligt sted med en afslappet atmosfære. Her kan du få morgenmad i forskellige stilarter, fra traditionel dansk til mere kontinentale valg. De har flere budgetvenlige muligheder, der holder sig under 100 kr. Prøv deres lækre Acai bowl til 95 kr eller basic breakfast med æg, bacon, smør og brød til 95 kr.

Se menu.

Hvor: Flere steder fx Elmegade 15, Nørrebro. 

 

Bistro Royal

Slå dig ned udenfor ved Bistro Royal og betragt det travle liv ved Kongens Nytorv, mens du kan nyde en BMO (bolle med ost) til 45 kr, eller overnight oats til 65 kr. Du kan også kaste dig ud i de lækre amerikanske pandekager med nutella og banan til 85 kr.

Se menu.

Hvor: Kongens Nytorv 26, 1080 København K

 

Meyers

Med flere lokationer i København er Meyers Bageri en pålidelig mulighed for frisk bagværk og kaffe. Du kan finde et godt udvalg af morgenmadsprodukter, der passer til et lavt budget. Deres morgenmadstallerken med surdejsbrød, pisket smør, gammel knas, marmelade og blødkogt æg får du fx blot til 95 kr.

Læs mere

Hvor: Gammel Kongevej 107, Frederiksberg

 

Fars Dreng

Fars Dreng startede i 2015 som et eksperiment, hvor en far og en søn ville skabe en rigtig københavnercafe med fokus på “hygge”. Her 5 år senere kan du finde populære Fars Dreng to steder i København, og jeg bliver aldrig skuffet, når jeg spiser der. Også her kan du få en virkelig lækker og billig morgenmad i København – jeg kan anbefale deres Signature til 95 kr, som er ristet rugbrød med tomat, avocado, gammel knas og æg – det smager helt fantastisk.

Se menu

Hvor: Ny Adelgade 7, 1104 København K / Rosengården 12, 1174 København K

 

Emmerys

Emmerys er en kæde af bagerier med et solidt udvalg af bagværk og kaffe. Deres priser er rimelige, og du kan finde flere morgenmadskombinationer, der holder sig under 100 kr. Fx deres morgenmadstallerken til 75 kr med brød, blødkogt æg, smør, ost og skyr med kompot og granola.

Se menu

Hvor: Mange forskellige steder. 

Rug Bakery

Jeg var på dette lækre (og smukke) bageri forleden, som er Villa Copenhagens eget bageri. Og jeg blev faktisk overrasket over, at jeg kunne få en morgenmadstallerken for under 100 kr! For 95 kr får du nemlig deres enormt velsmagende surdejsbolle med pisket smør, gammel gnas, blødkogt æg og marmelade. Et fantastisk morgenmadssted!

Se menuen her

Hvor: Tietgensgade 39, Vesterbro

 

Bistro Central

Hyggelige og meget centrale Bistro Central byder også på lækre morgenmadsretter til under 100 kr. Her kan du få en skyr med granola til 50 kr, en croque monsieur til 95 kr og trøffeltoast til 95 kr.

Se menuen her

Hvor: Ny Østergade 20, København K

 

Restaurant Polly

Hyggelige og meget populære Polly byder også på noget for enhver smag, uden at du skal punge alt for meget ud. Nyd yoghurt med granola og bær for 70 kr eller hvad med røræg, pisket smør og surdejsbrød for blot 85 kr?

Se menuen her

Hvor: Gammel Kongevej 96, Frederiksberg

 

 

Leder du efter flere guides? Læs med her:

Her skal du spise brunch på Frederiksberg

Guide: De 10 bedste restauranter på Vesterbro

Vinbarer på Frederiksberg

3 spisesteder du skal prøve på Østerbro

Poolen og The Wheel: Refshaleøens nye koncert- og rave-destination

Den 8. maj åbner det kæmpe warehouse venue, POOLEN på Refshaleøen dedikeret til store koncerter, raves, fester og alt derimellem. Det sker selvfølgelig med en stor åbningsfest, som også bliver lanceringen THE WHEEL – et tilbagevendende koncept for store one-off raves med internationale headliner-stjerner. Læs mere om Refshaleøens nye fest-destination her.

 

København kan snart byde velkommen til et helt nyt venue og festkoncept, når POOLEN på Refshaleøen slår dørene op onsdag den 8. maj. Med åbningen lover dette warehouse venue at blive epicentret for fede koncerter og elektrificerende events. Det skydes i gang med et rave skabt af hjernerne bag Distortion. Lyder det som en fest, du gerne vil med til? Bare rolig, du er selvfølgelig inviteret til åbningsfesten!

 

Nyt koncert- og warehouse venue med plads til 2500 gæster

POOLEN er Københavns nye warehouse venue, der drives af holdet bag Pumpehuset og Byhaven, med plads til 2500 stående gæster. Venuet er etableret i en gammel B&W-hal på Refshaleøen – tæt på områderne, hvor Distortion, Karrusel og Copenhell finder sted. Ja, Refshaleøen er jo heldgvis stadig et sted, hvor man godt må larme lidt uden at genere naboerne. Og det skal nydes og udnyttes, så længe det varer!

POOLEN ligger mellem en gammel tørdok (en pool) og en autoophugger. Musikelskere kender området for festivalerne Copenhell, Distortion Ø og Karrusel samt for technoklubben Hangaren. Bygningen har tidligere huset spillestedet Stagebox, og nu har det erfarne hold bag Pumpehuset og Byhaven indgået en lejeaftale med Refshaleøens Ejendomsselskab og sat deres egne ambitioner for stedet.

Holdet har knoklet hele vinteren og foråret for at blive klar til åbningen af POOLEN, som er dedikeret til store koncerter, raves, fester og alt derimellem. I de forladte fabrikshaller har de opgraderet faciliteterne med et kæmpe lyd- og lysanlæg, og etableret et stort udeområde med bar, mad, telte, garderobe og ankomstområde.

De første koncerter på POOLEN er allerede annonceret, heriblandt Malk De Koijn, Lågsus, Dream Theater og Kiasmos. Men inden de løber af stablen efter sommeren, skal POOLEN først åbnes med en kæmpe fest. Her vil festivalmagerne bag Distortion samtidig lancere et nyt spektakulært koncept kaldet THE WHEEL.

THE WHEEL – klubevents i stor skala

Mens POOLEN danner rammerne om koncerter og fester, så bliver THE WHEEL en serie af tilbagevende events og unikke raves med internationale headliners. The WHEEL arrangeres af Nus/Nus, som også står bag Distortion, Karrusel, Kaleido og Hangaren. Og det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig, hvis du har været til deres fester.

Med The Wheel vil Nus/Nus skabe klubevents i stor skala, med konceptuelt udgangspunkt i den romerske gudinde Fortuna og dennes lykkehjul, hvor uforudsigelighed, held og myter omfavnes i et raveformat med internationale acts på plakaten.

 

Åbningsfest for alle den 8. maj

Åbningsfesten den 8. maj headlines af den hollandske superstjerne Reinier Zonneveld, som netop er hjemvendt fra Coachella. Han får stærk support fra Ditte Alexandra, Baime og Ida Aya. Hollandske Reinier Zonneveld har en baggrund i klassisk musik, men er lige nu i himmelfart på den elektroniske scene, hvor han turnerer med sit heftige acid techno live-set.

Så gør dig klar til at dykke ned i dybet af Københavns nyeste spillested POOLEN! Og rave-destinationen, THE WHEEL, hvor hvert spin lover en forrygende rejse ind i hjertet af den elektroniske musikkulturs verden.

Du kan købe billet og komme med til åbningsfesten onsdag den 8. maj HER. Festen starter kl. 21 og fortsætter hele natten.

POOLEN og THE WHEEL ligger på Refshalevej 189, KBH K.