Brace inviterer på trøfler, caviar og perlende ølparringer til fire særevents i august

0
457
Særmenuer med caviar og trøffel som omdrejningspunkt og spændende ølparringer i samarbejde med Herslev Bryghus. Toprestauranten Brace tilbyder i august et luksuriøst sensommerspark i siden til en række eksperimenterende arrangementer.

Sommeren er langt fra forbi, så pak blot post-sommerferiedepressionen langt væk, for august bliver præget af luksusråvarer, spændende partnerskaber og en god portion festivalstemning, når den italiensk-nordiske Restaurant Brace byder på fire ganske særlige events i hjertet af København.

1. Aamanns gæster italiensk-nordisk trøffelfest

Tirsdag den 13. august beriges restaurantens månedlige trøffeltirsdag, Truffle Tuesday, med talentfuld, dansk inspiration udefra, når køkkenchefen fra de hellige smørrebrødshaller hos Aamanns 1921, Maxim Surdu, i samarbejde med Restaurant Brace sammensætter en helt særlig sæsonmenu med trøflen som udgangspunkt.

Australsk vintertrøffel parres for eksempel med dansk Gammel Knas og 10 års modnet balsamico i et friteret net af belanakartoffel, og i den søde ende kan man møde en interessant kombination af norske vafler med stikkelsbær og is på brunet smør toppet med frisk sommertrøffel.

TRØFFELTIRSDAG 13. august
Pris: 695,- for snacks og fire retters menu
Bordbestilling her 

2. Dansk caviarimportør sætter havets sorte guld i højsædet

Fredag den 23. august kommer caviaren i fokus til en særlig aften på Restaurant Brace, der i samarbejde med den danske caviarimportør ROGN serverer en overdådig menu, hvor forskellige typer caviar indgår i alle retter på en lang række måder.

Gæster kan se frem til to snacks og fem retter med et distinkt præg af hav, salt og nøddet umami, og grundlæggeren af ROGN, Alex Klemensen, krydrer aftenen yderligere med interessant viden og historier om en af verdens mest elegante og eftertragtede råvarer.

BRACE & ROGN – Luksus caviarmiddag med holdning 23. august
Pris 1.095,- for to snacks og en fem-retters menu
Billet her 

3. Festivalmenu og spændende, nytænkte ølparringer fra Herslev Bryghus

Tirsdag den 27. august indtager Restaurant Brace Københavns største madfestival, Copenhagen Cooking, når de går sammen med Herslev Bryghus om at skabe et enestående event til alle øl-elskere.  Med udgangspunkt i fælles jordnære værdier kreerer restaurant og bryghus en økologisk fokuseret fire retters menu parret med fire interessante økologiske bryg.

Rå sandard med syltet agurk, basilikumsmør og morgenfrue parres eksempelvis med frisk sursødme fra Herslevs vildgærede MARK Æble, mens en schnitzel milanese med dansk lardo, cherrytomat og en 36 måneders lagret parmesan får mere bastant bittert modspil fra bryggeriets Double IPA.

BEER ME UP – BRACE x HERSLEV BRYGHUS 27. august
Pris: 645,- for økologisk fire retters menu samt fire øl fra Herslev Bryghus
Billet her

Til sidst afrunder Restaurant Brace august med en økologisk trøffelstand på madmessen BITE Copenhagen den 28. og 29. august, hvor branche- og fagfolk ved selvsyn kan se, smage, dufte og høre, hvad økologi gør for kvaliteten i trøflerne fra Restaurant Brace’s egen trøffelimport Tuber Truffle, der importerer økologiske trøfler og trøffelprodukter fra Italien og Frankrig.

Se også https://www.restaurantbrace.dk eller følg Restaurant Brace på Instagram og Facebook.
Og følg Tuber Truffle på Instagram og Facebook,