Chano Jørgensen | Københavnersnuden #270

Chano Jørgensen | Københavnersnuden #270

by 16/02/2020

Ugens Københavnersnude er kok og debuterende forfatter, Chano Jørgensen. Hans selvbiografiske EPIKRIS er sammensat af digte og citater fra patientjournalen, da Chano tidligere var i behandling for depression hos en psykolog. Den går fra mistanke og stalking af kæresten på Facebook til turen ned i de sorteste mentale huller – og frem til at solen begynder at skinne igen. Den udkommer i morgen, men først skal du møde hans København lige her.

 

LC: Hvad har du gang i for tiden?
CJ: Udover at jeg arbejder en masse som kok på Guldkroen, så udgiver jeg en digtsamling om følelser, et ødelagt forhold og tvangstanker. Så jeg har travlt og er lidt smånervøs omkring udgivelsen. Men jeg glæder mig! 

LC: Hvor bor du?
CJ: Jeg bor på Frederiksberg hos min kæreste. Virkelig dejligt og roligt område, stadig tæt på byen. 

Hvor går du tur?
CJ: Jeg går virkelig tit tur i Tivoli. Jeg elsker Tivoli – jeg er kommet der, siden jeg var helt lille. Det dejlige ved Tivoli er, at alle altid er glade. Man kan ikke gå sur i Tivoli!

LC: Hvor drikker du kaffe?
CJ: Jeg drikker faktisk sjældent kaffe, og når jeg gør, så er der typisk whiskey og flødeskum i.

LC: Hvor spiser du?
CJ: Jeg ELSKER Saint Jacques på Østerbro. Det er et af de allerbedste spisesteder i byen. Klassisk fransk, gode priser og virkelig sød betjening.

LC: Hvor fester du?
CJ: Typisk på At Dolores. Elsker det sted. Det er byens bedste natklub. God musik, gode drinks og altid dejlige damer. (Håber ikke min kæreste læser med).

LC: Hvor inspireres du?
CJ: I byen. At gå en tur igennem byen. Om det er regn eller sol. Jeg elsker byen. Lydene. Duftene. Forskelligheden af mennesker. Alle mine tanker kommer fra byen og er i byen.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CJ: Det må være Guldkroen. Det er der, jeg arbejder. Jeg er der 45 timer om ugen. Jeg arbejder med mine bedste venner, så det må virkelig være mit yndlingssted

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CJ: Lige før. Lige nu. Altid. Det lyder måske meget klichéagtigt, men jeg er virkelig forelsket i København. Jeg elsker, at alt er inden for rækkevidde. Alt har åbent. Der er altid mennesker omkring én.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CJ: Det må være alle de frokoster, jeg har haft og har med min far. Vi har typisk fri samme dage, så vi mødes altid og spiser frokost sammen. Typisk smørrebrød og snaps. Og København er virkelig god til smørrebrød!

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CJ: At gå i gennem København er en oplevelse i sig selv. Man kan gå fra Nørrebro til Nyhavn, og alt ændres. Byen er så forskellig. Så at gå igennem København på en sommer dag, er vidunderligt, og man oplever altid noget nyt.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
CJ: Et shoppingcenter, der har åbent 24 timer i døgnet. Det kunne være spændende. At shoppe når man er fuld, er altid sjovt,

LC: Dit soundtrack til byen?
CJ: Altid Frank Ocean eller Ukendt Kunstner. Eller selvfølgelig min egen podcast “De Bløde Boys”

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med dos, Chano!

Læs mere om EPIKRISE her. 

GOD SØNDAG!

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.