Conni Lagergreen Schmidt | Københavnersnuden #109

0
313
Aniston.dk Conni Lagergreen Schmidt

Vi elsker inspirerende kvinder inden for kommunikationsbranchen, og én af dem, som vi holder særligt af, er Conni Lagergreen Schmidt, som er selvstændig med eget kommunikationsbureau og online kultursite, Aniston.dk. En kvinde med holdning, der elsker at gå lange ture i København, spise asiatisk mad og drikke kaffe med plantebaseret mælk. Læs om Connis København lige her:

LC: Hvad arbejder du på for tiden?
CLM: Det sædvanlige! Jeg sidder sjældent stille, og min kalender er altid et stort logistisk puslespil mellem min PR- og kommunikationsvirksomhed, blogazinet, events og min familie. Til gengæld keder jeg mig aldrig.

LC: Hvor bor du?
CLM: På Frederiksberg – tæt på Nørrebro og omgivet af kastanjetræer.

LC: Hvor går du tur?
CLM: Det er måske nemmere at fortælle, hvor jeg ikke går tur. Jeg elsker at komme rundt i København til fods, og når jeg har tid, går jeg gerne meget lange ture med en kop kaffe i hånden. Og det gør absolut ikke noget, hvis jeg er alene.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CLM: På 42Raw i Frederiksberg Centret eller på Joe & the Juice. Begge steder laver de god kaffe med plantebaseret mælk.

LC: Hvor spiser du?
CLM: Jeg er bidt af en gal asiat. Så alt, hvad der lugter af sushi, nudler og dimsum, lægger jeg vejen omkring. Wagamama på Frederiksberg og Sushi Lovers i Torvehallerne er nogle af favoritstederne. FuWa på Jagtvej laver rigtig god dimsum. Når jeg spiser morgenmad ude, er det ofte på enten 42Raw eller Bang & Jensen på Istedgade.

LC: Hvor fester du?
CLM: Når jeg endelig fester, og det sker ikke så tit, er det ofte med kollegerne fra blogland og i forbindelse med en eller anden form for event.

LC: Hvor inspireres du?
CLM: Overalt i verden og overalt i København. Der er inspiration at hente på hvert et gadehjørne og i stort set alle mennesker, og det gør jeg så.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CLM: Jeg er jo vild med hele området, hvor vi bor. Her er grønt og rart, og så har vi både FRB.C. Shopping og hyggelige Gammel Kongevej lige rundt om hjørnet. Da vi blev forældre, lavede vi den modsatte af stort set alle andre, og flyttede tættere på byen, fordi vi savnede mere byliv at være familie i. Det har vi her.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CLM: Ved søerne! Det er virkeligt byens helt særlige oase, og på en solrig efterårsdag er det et af de smukkeste steder i verden. Men jeg crusher nu lidt på min by hver dag. Undtagen, når det regner. Jeg er cykelmenneske, og det er bare en dårlig kombi, når det regner. Hvem opfinder en regnfrakke, som man ikke sveder helt tosset i?

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CLM: Den første gang min søn oplevede snevejr. Jeg glemmer ikke de små bløde og røde kinder og det store smil, som bare var klistret på ham i alle de timer, vi tossede rundt i sneen. Han er stadig typen, der løber udenfor, når han ser et snefnug.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CLM: Cykel eller gå rundt i byen og stop op og lyt, smag og sug det hele til dig. København gemmer på så mange fede og unikke steder, som man aldrig ser, hvis man kører i bil eller i en metro under byen. I øvrigt kan det bestemt anbefales at smile til minimum en fremmed om dagen. Man får ganske ofte et smil tilbage – og det er altid en helt særlig oplevelse i det ellers travle byliv.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
CLM: En ordentlig ramen restaurant! Der er flere, der har forsøgt sig, men jeg har stadig ikke fundet den restaurant, som kan servere en ramen, der virkeligt smager af noget.

LC: Dit soundtrack til byen?
CLM: That’s Not My Name af The Ting Tings. Det er et utroligt godt nummer at cykle til.