Copenhagen Dining Week 2012 – del 2

0
256

Vores sidste tur ud i Copenhagen Dining Week gik i går til The Dining Room på toppen af Radisson Blu Scandinavia på Amager. Uuuuuuh en udsigt! Den kom til at minde os om det øjeklik, hvor man flyver ind over København på vej til Kastrup, og man kigger ud af flyvinduet og kan se Bryggebroen, søerne, Kongens Nytorv, og man bliver fyldt med en barnlig glæde. Når vi har rejst i Barcelona og Berlin, har vi også altid søgt op på udkigspunkterne. Der er noget fascinerende og dragende ved at have et smukt overblik over byen, specielt når mørket har lagt sig, og byen bliver et tæppe af små blinkende lys.

Billede lånt af The Dining Rooms hjemmeside: www.thediningroom.dk/

The Dining Room ER lækker og ekstravagant. Fantastisk mad og fantastisk vin. Det er svært at sige, hvordan en oplevelse på en ‘almindelig’ fredag er, da man selvfølgelig godt kan mærke, at det er en anderledes aften i restauranten under CDW.

Billede lånt af The Dining Rooms hjemmeside: www.thediningroom.dk/

Min bedste middag under ugen var på Ofelia i Skuespilhuset, som er så betagende smuk. Her gik alt op i en højere enhed, mad, vin, betjening, atmosfære, udsigt. En klar vinder. Dog tæt forfulgt af Nimb Terrasse og The Dining Room 😉

Billede lånt af Restaurant Ofelias hjemmeside: kglteater.dk/da/OplevTeateret/Restauranter/Skuespilhuset/Middag.aspx

Vi vil stadig holde fast i, at CDW er en enestående mulighed for at forkæle sig selv lidt ekstra, uden at det går ud over økonomien. Og vi glæder os allerede til næste år. I mellemtiden har vi fået inspiration til, hvor vi gerne vil hen, når vi skal fejre noget. For det er jo netop det, som CDW (også) kan – inspirere til flere dejlige oplevelser, udenfor ugens billigere bordreservationer.

Velbekomme til dem, der stadig har dejlige middage til gode de næste to dage. Og god fornøjelse.

/Louise.