Copenhagen is like a village …

0
311

I fredags mødte jeg en canadisk pige, Sarah, der bor her i København, men oprindeligt er fra Toronto. Nysgerrig som jeg er, spurgte jeg, om hun gerne ville tilbage til Canada, eller om hun havde planer om at blive. Hendes svar var, at hun ikke var klar til at forlade København. For som hun sagde, så elskede hun, at København er på størrelse med ‘a village’, men samtidig har alt det en storby skal have. Og jeg bliver altid glad over at høre udlændinge sætte pris på netop denne side af København, for det er noget af det, jeg jo selv holder allermest af. At alt er inden for rækkevidde – og det er særligt fantastisk, når nu foråret er over os og sommeren lige på trapperne, og man har lyst til at være udenfor hele dagen. Alle oplevelser kan nås – og hurra for det! Og derfor også hurra for påsken, der bliver holdt i ‘the village’ København.

/ Anne