Da Jesper købte bolig som ikke var færdigbygget

0
393
Teglholmen
Hvordan er det egentlig at gå og vente på, at ens nye hjem er ved at blive bygget? At købe en bolig, der endnu ikke er færdig? Det er præcis, hvad Jesper og hans familie har gjort – de har nemlig købt en lejlighed i Teglhusene, som meget snart står klar.

Skærmbillede 2017-10-16 kl. 14.44.01

Jesper har i lang tid boet på Teglholmen i den sydlige dele af København. Da der for 15 måneder siden kom en lille ny til familien, besluttede Jesper og hans hustru Mette sig for at finde en større bolig, så lille Freja på et tidspunkt kunne få sit eget værelse.

Er man bosiddende i København ved man, at det kan være svært at finde et nyt sted at bo. Der er mange ting, der skal passe, og samtidig stiger huspriserne.

Skærmbillede 2017-10-16 kl. 14.44.19

Anden påskedag i år gik Jesper og Mette en tur i området, Teglholmen, Sluseholmen, Sydhavnen. Her så de ét af de nye, store byggerier, Teglhusene, som endnu ikke var helt færdigbygget, men der var allerede solgt en del lejligheder. Én af lejlighederne stod klar som prøvebolig, og parret gik ind for at se, hvordan det hele så ud. 20 minutter senere havde de skrevet under på en lejlighed:

“Vi var ikke i tvivl om, at vi ville blive på Teglholmen, og vi var et par uger forinden så småt begyndt at kigge efter noget større i dette område. Så på den måde passede det jo perfekt med dette nye byggeri,” fortæller Jesper.

Vær med fra starten

Forestil dig at sejle ud for at købe ind. Eller at træde ud af din hoveddør og tage en morgendukkert, inden du cykler på arbejde. Det kan lade sig gøre, når man bor i Teglhusene. Inspireret af Amsterdam omdannes området til et netværk af kanaler og karréøer med broer og promenader, der kommer til at vrimle med liv.

Skærmbillede 2017-10-16 kl. 14.44.08

Det, som Jesper og Mette faldt mest for ved den nye lejlighed, som de lige havde skrevet under på, var, at de kunne følge hele processen og være med, mens byggeriet stadig var i gang. De var med til at vælge gulv, klinker på badeværelset – og køkkenet er blevet præcis som de selv ønsker det:

“Vi har købt en firværelses lejlighed på 120 kvadratmeter med lækre detaljer som gulvvarme og kvalitetsmaterialer – og så får vi både en altan og en fransk altan. Men noget af det, vi glæder os allermest til, er, at vi kommer tættere på vandet end der, hvor vi bor nu, og så får vi et stort køkkenalrum, hvor hele familien kan være samlet,” siger Jesper.

 

Skærmbillede 2017-10-16 kl. 14.40.56

 

Der er stadig noget tid til, at byggeprojektet står helt klar til indflytning, men til næste forår kan familien glæde sig til at indtage de nye rammer mod vandet og over for Sluseholmen, og med udsigt til Havnebadet. Og udover den helt nye lejlighed glæder familien sig også til at blive i Sydhavnen, som virkelig har vundet deres hjerter:

“Det er dejligt tæt på byen, vandet, Amager Fælled, luft og ro. Der er mange børnefamilier herude, og så er her en landsbystemning, hvor vi kender hinanden og hjælper hinanden. Vi har eksempelvis nogle facebookgrupper, som mange er medlem af, hvor man kan dele ting eller hente hjælp hos hinanden. Her er et godt sammenhold – og så er der naturen, vandet, freden – byen tæt på,” forklarer Jesper.

Skærmbillede 2017-10-16 kl. 14.43.32

Der er kun én lille ting ved Sydhavnen, som Jesper savner, og det er mere børnepasning:

“Der er alvorlig mangel på børnepasning, men ellers har bydelen nærmest alt. Vi har boet herude i 2,5 år, og bare på den tid er det gået fra at være lidt dødt til at være et levende miljø.

Om Teglhusene

I Teglhusene bor og lever man lige ved vand og natur. Samtidig har man kun 15 minutter på cykel til livet på Vesterbro og mylderet i København K. Der er let adgang til offentlig transport – med busser til vands og til lands. Desuden går byggeriet af en ny metrolinje snart i gang. Den vil binde Sydhavnen og Teglholmen sammen med resten af byens metronet. Cykler man 10 min. i modsat retning af byen, finder man Fælleden, som er et skønt grønt, fredet område, hvor man kan nyde den vilde natur. Midt i byen.

Kanaler og karréøer omdanner om få år området ved Teglholmen til et charmerende Amsterdam-inspireret bymiljø, hvor man kan have båd liggende lige uden for hoveddøren og sejle på indkøb eller få en dukkert efter arbejde.

I Teglhusene er der lagt vægt på fællesskabet i det store lukkede gårdmiljø. Men man kan altid vælge at trække sig tilbage til sin egen oase – uanset om man vælger en 2 – 5 værelses lejlighed, et to-plans townhouse med privat gårdhave eller lækker tagterrasse, en eksklusiv Penthouse eller en to-plans penthouse lejlighed. Priserne går fra 2.649.000 – 7.599.000.

Du kan få mere information om lejlighederne og de lækre townhouses ved at klikke her.