Det skal du lave den 1. december 2018 i København

0
333

Glædelig første december! Der er noget fuldstændig magisk over København i julen, og her på LoveCopenhagen tæller vi ned til juleaften ved at komme med vores bedste anbefalinger til, hvad du skal lave hver dag i hele december, så vi er sikre på, at du aldrig har været mere i julestemning, når den store dag kommer.

Her kommer vores anbefaling til, hvad du skal bruge din første juledag på i København:
I dag er der Rita Blå’s Julelopper i Kulturhuset Indre By, som ligger lige i smørhullet mellem Vesterbro og Nørrebro på Charlotte Ammundsens Plads. Her kan du købe gaver til sig selv eller andre. Vi glæder os til at kigge efter fine genbrugsfund og andre ting lavet med kærlighed af kreative sjæle og iværksættere. Og hvis du lige som os har tendens til at udskyde julegaveindkøbende til aller sidste øjeblik, så er Rita Blå’s Julelopper et hyggeligt (og bæredygtigt) bud på, hvordan du kommer i gang med julegaveindkøbende i ordentlig tid i år. God fornøjelse!

HVAD: Decemberudgaven af Rita Blå’s Lopper HVOR: Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København HVORNÅR: Den 1. & 2. december, kl. 12.00 – 17.00 PRIS: Gratis

In English: At ‘Rita Blå’s Julelopper’ you can buy nice presents for yourself or others. I look forward to go shopping for secondhand items and other things made with the love by creative souls and entrepreneurs.

Husk at læse med igen imorgen, når vi guider til endnu en hyggelig begivenhed i København, der med garanti vil få dig i julestemning!

/team-LoveCopenhagen