Det skal du lave den 15. december i København

0
348
Hver weekend frem til den 16. december er der julehygge på Reffen aka Copenhagen Street Food på Refshaløen. Hestevognstur, julesang, designmarked og naturligvis madboder er bare nogle af de ting, der skal få dig i julestemning – og den 15. december inviterer Reffen på juletræsdans for alle, og så kan du selvfølgelig også smutte forbi deres juletræssalg og finde årets juletræ.

 

Selvom Copenhagen Street Food ikke har de samme varme omgivelser, som de havde da de havde lokaler på papirøen, så har alligevel formået at finde kreativiteten og varmelamperne frem, så de også kan holde åbent hele vinteren – dog kun i weekenderne. Der er indtil flere siddepladser i overdækkede, opvarmede hyggekroge, hvor du kan få varmen, og ellers er det en god idé at tage lidt ekstra varmt tøj på, når du skal rundt til alle madboderne, som i anledning af julen har gjort sige umage med deres helt eget touch af julesmage og julestemning.

Hver weekend frem til jul er der mulighed for at få en hyggelig tur i hestevogn, at nyde juleklassiskkere sunget af Reffen-koret, at finde årets økologiske og bæredygtige træ i deres juletræssalg, og selvfølgelig også for at mæske sig i lækker mad fra de mange boder. Lørdag den 15. december er der inviteret til juletræsdans, og hvis du stadig mangler nogle af julegaverne, så kan du på opdagelse hver søndag til deres kræmmer- eller loppemarkeder.

HVAD: Jul på Reffen x Global Christmas HVOR: HVORNÅR: Copenhagen Street Food – Reffen, Refshalevej 167 A, KBH K HVORNÅR: Hver fredag, lørdag og søndag kl. 12-22 frem til den 15. december

IN ENGLISH: Copenhagen Street Food is open every weekend until December 15, so make sure to head out to Refshaleøen for delicious street food and Christmas spirit. Remember that the harbor busses will safely get you there, if you’re not up for a bike ride to the island. 

Husk at læse med igen i morgen, når vi guider til endnu en hyggelig begivenhed i København, der med garanti vil få dig i julestemning. Du kan også tjekke hele vores Jule Bucket List, hvis du mangler inspiration til juledagene.

/team-LoveCopenhagen