Det skal du lave den 6. december i København

0
376

Der er altid en god idé at drikke gløgg i december, og den idé bliver bestemt ikke mindre god af, at det er torsdag! Derfor synes vi, at du skal bruge eftermiddagen på at fejre, at det snart er weekend (og jul selvfølgelig) med en god kop gløgg! Her kommer vores bud på, hvor du skal drikke den:

Hviids Vinstue
Hviids Vinstue ligger på hjørnet af Lille Kongensgade og Kongens Nytorv. Lokalerne er snart 300 år gamle og fortæller en historie fra dengang, Nyhavn var en rigtig havn, og København var en købstad. Der er plads til 80 mennesker på det lille sted, og stemningen er autentisk og original. Rygtet går på, at de serverer den absolut stærkeste gløgg i byen, der udover rødvin er tilsat portvin, cognac og mørk rom for lige at give den et ekstra kick, og for mange københavnere er det en ikonisk juletradition.

HVAD: Gløgg, Hviids Vinstue HVORNÅR: December, kl. 10.00 – 01.00 HVOR: Kongens Nytorv 19 kld. 1050 Kbh. K.

Huks Fluks
Torben Möistad, restaurantchef for Huks Fluks, og Nils Ulrik Egund, som er restaurantchef for Restaurant Peder Oxe, vandt sidste år det uoffcielle DM i Gløgg. De havde ladet sig inspirere af de franske traditioner om at lagre vin, og gløggen havde derfor lagret i en vintønde i tre måneder inden danmarksmesterskabet. Deres fokus var på at skabe balance mellem kardemommesmag og smagen af rom og nelliker. Her på LoveCopenhagen glæder vi os til at opleve deres bud på, hvordan Danmarks bedste gløgg 2018 skal smage!

HVAD: Gløgg, Huks Fluks HVORNÅR: December, kl. 10.00 – 24.00 HVOR: Gråbrødretorv 8. 1154 København K.

In English: During December, it is always a good idea to go for a glass of mulled wine. You should visit the old iconic Hviids Vinstue or Huks Fluks, who won the Danish championships in mulled wine last year. 

 

Husk at læse med igen imorgen, når vi guider til endnu en hyggelig begivenhed i København, der med garanti vil få dig i julestemning!

/team-LoveCopenhagen