DIGNITY inviterer til gratis endags-festival i Kongens Have

0
364
Lørdag den 9. juni er der for femte år i træk fest for hele familien i Kongens Have, når DIGNITY inviterer til gratis endags-festival med lækker mad og drikke, sjove aktiviteter og koncerter med Teitur, Noah og Place on Earth – alt sammen for at støtte en god sag.

 

DIGNITY DAY er dagen, hvor hele familien samles omkring en god sag, god musik, sjove aktiviteter for børn og voksne, lækker mad og drikke. Det hele foregår i Kongens Have i København lørdag den 9. juni fra kl. 13-22 – og i år sætter DIGNITY (Dansk Institut Mod Tortur) fokus på behovet for hjælp til torturofre i Mellemøsten og Nordafrika.

Live fra den store scene kan du i år opleve Teitur, Noah og X-Factor vinderne Place on Earth. Entréen er ganske gratis, og til gengæld kan du støtte den gode sag ved køb af mad og drikke, deltagelse i konkurrencer og via enkeltdonationer på dagen. Der bliver leveret økologisk fadøl fra Nørrebro Bryghus, spændende street food fra nogle af byens bedste food trucks, lækre cocktails, kaffe, pandekager og meget mere – og samtidig med at du mæsker dig i lækkerierne, støtter du så også den gode sag.

Børn vil kunne boltre sig i familiehjørnet, hvor der vil være ansigtsmaling, hoppeborg og optræden med blandt andre Kalle fra Ramasjang.

Fokus på hjælp i nærområderne
I år sætter DIGNITY DAY særligt fokus på behovet for rehabilitering i Mellemøsten og Nordafrika. ”Langt de fleste torturofre bliver i deres hjemland eller flygter til nærområderne. For eksempel bor der lige nu rigtig mange syriske torturofre i Jordan, Libanon og Tyrkiet. Her gør de alt for at genopbygge deres liv. Men med alvorlige fysiske og psykiske traumer kan det være svært uden professionel hjælp,” siger Karin Verland, direktør i DIGNITY.

DIGNITY arbejder for, at torturofre i Mellemøsten og Nordafrika får adgang til god og professionel rehabilitering, så de kan komme videre i livet. DIGNITYs arbejde med at rehabilitere torturofre og forebygge tortur i Mellemøsten og Nordafrika er støttet af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram.

Læs mere om DIGNITY DAY og se hele programmet her.