Ditte Young | Københavnersnuden #385

0
405

Ugens Københavnersnude er forfatter, foredragsholder og dyretelepatør Ditte Young. Ditte har arbejdet med at hjælpe dyr og deres ejere de sidste 22 år – og er specialist i at hjælpe bl.a. hundeejere med at opnå et bedre partnerskab med deres hund. Dittes evner har du også for nyligt kunne se i bl.a. Forsidefruer og Netflix-serien ”Papirhuset”. Ditte er også forfatter til tre dyrebøger, som omhandler hendes arbejde indenfor kommunikation, adfærd og nonverbal kommunikation – og den 23. november er hun klar med endnu en bog.

 

Foto af Joakim Hediger

 

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Ditte Young: Lige nu er jeg aktuel med flere ting. Blandt andet forskelligt TV, hvor jeg fx har stået for at caste og hjælpe med at træne den flotte og dygtige Grand Danois, der medvirker i den aktuelle sæson af Netflix-serien ”Papirhuset”. Jeg er også aktuel i ”Forsidefruerne”, hvor jeg hjælper Janni og Carsten Ree med deres hunde. Derudover er jeg i gang med at producere en masse spændende onlinekurser for dyreejere.

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Ditte: I dag er jeg bosat i Lyngby. Har tidligere boet på Frederiksberg, Østerbro og indre København i Larsbjørnsstræde.

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
Ditte: Jeg elsker at gå tur i Frederiksberg Have og rundt om søerne, når solen skinner.

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
Ditte: Jeg elsker min kaffe på Mokkariet.

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
Ditte: Jeg er en kæmpe sushi-fan, så jeg er fast gæst på Sushi Tsukiji, men elsker også Llama ved Magasin og The Market, hvor jeg foretrækker The Asian af de to restauranter, som The Market har.

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
Ditte: Jeg går mest til privatfester i dag, eller fester med mine venner og veninder på Club Riva, men har altid elsket At Dolores, da det eksisterede. Sidste gang jeg gik i byen var jeg på Babylon.

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
Ditte: I naturen – når jeg er stille, og der er stille omkring mig, hvilket betyder, at jeg går tur alene. Jeg har ikke behov for at meditere for at blive inspireret, fordi det kommer bare til mig i sekundet, jeg er stille.

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
Ditte: Det er Glyptoteket, fordi der er stille og stedet emmer af god og rolig energi. Som barn gik jeg altid derind og sad og tegnede statuerne med en veninde.

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
Ditte: Den følelse får jeg hver gang, jeg lander i Kastrup og har været i udlandet. Når jeg kører ind forbi Tivoli og ser Rådhuspladsen, får jeg sådan en Københavner stolthedsfølelse inde i mig, fordi det er så meget MIN by, og der er ingen byer, der kan slå den – til trods for at jeg rejser rigtig meget.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
Ditte: Alle de mange gange jeg som helt ung slog mine folder i Boltens gård med mine veninder, hvor vi troede, at vi ejede hele verden og kunne lægge alle ned. En tid før vi fik børn og mænd og blev voksne. En ungdom fyldt med latter og en helt anden slags ”naiv” frihed, end den som jeg har i dag.

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
Ditte: Der er SÅ mange fede steder i København, men hvis man aldrig har prøvet det, så ville jeg ALTID pege på en Fredags Rock i Tivoli.

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
Ditte: Det er at skabe et sammenhold af mennesker, som man ser i mange andre byer såsom New York. Hvor byen har langt flere pop up muligheder med unge mennesker, som kan byde ind med kreativitet og have råd til at vise deres talenter. Den samme stemning, som byen kan skabe til Jazz Festivalen eller Copenhagen by night.

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
Ditte: Over byen med Noah.

[ot-video][/ot-video]

 

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Ditte!