ECCO Walkathon 2011

0
316

De sidste fem år har jeg gået 10 km en søndag i august sammen med min mor og nogle venner. Grunden til denne gåtur er, at der denne sidste søndag i august hvert år afholdes ECCO Walkathon, hvor ECCO donerer 7,5 kr. pr. kilometer pr. deltager – og der er rigtig mange, der deltager. Det er måske ikke meget, man giver pr. person, men arrangementet er virkelig godt skruet sammen, der er styr på sagerne, det forløber altid uden problemer, og den slags elsker jeg! Det er så gennemført!

Det bedste ved dagen er – udover at jeg tilbringer ca. 2 timer i selskab med min mor, og det er jo altid hyggeligt – at man ser København på den smukkeste måde. Ruten plejer at tage os ud omkring Langelinje og Kastellet og ind over byen, men i år kom vi ud på Christiania, hvor vi krydsede vandet ved voldene. Når jeg har besøgt Christiania, er jeg altid gået ind ved Prinsessegade og blevet på den side af volden. Jeg kan virkelig anbefale, at man krydser broen fra Christiania ud på den anden side af voldene, for her er skønt.

Og så kan jeg anbefale, at man deltager i ECCO Walkathon. Man får motion, tid med nogen man holder af, man ser byen og så donerer man penge til nogen, der virkelig har brug for det. Eneste minus i år var, at Claus Meyer ikke have lavet frokostposer, som han har gjort de seneste år. Til gengæld kunne man møde Christian Bitz og Claus Holm (fandt jeg ud af, da jeg var taget hjem, øv), som helt sikkert har været en udmærket erstatning for Claus og co.

/Louise

PS. I år blev der indsamlet i alt 1 mio. kr., 15.886 personer samlede dette beløb ind med deres fødder. Beløbet bliver delt mellem Verdensnaturfonden WWF, SOS Børnebyer og Børnehjertefonden.