En af de små haver

0
355

En lørdag tidlig eftermiddag (klokken 14.00) i august spillede Elvis på en af de små haver på Frederiksberg. M.G. Petersens Familiehave mere præcist. Og jeg var der. Det var mit første besøg her – jeg har hørt om de små haver, men aldrig besøgt dem. Og det fandt jeg da hurtigt ud af, må have været en fejl. For der var så hyggeligt. Lidt som at komme ind i en tidslomme. Eller måske et lille stykke Bakke-kultur midt i byen.

Lange borde dækket med rød-hvid-ternede duge. Damer og herrer, der alle så frem til at spise en god gedigen dansk frokost. Med alt hvad dertil hører – smørrebrød, sild, snaps, øl og rosevin i flaskevis. Mange var der for at fejre fødselsdag eller guld-bryllup.

Vi fik bord 42 (lige ved scenen) og en meget meget sød tjener, der hedder Rikke. Og så gik vi ellers ombord i en ordentlig omgang stegt rødspættefilet med pommes frites og remoulade. Mums. Og Elvis gik på – og det var nærmest som at se den ægte levende Elvis. Showet var smadder-godt, og det blev fuldendt af en dame, der var en STOR Elvis fan (hun havde Elvis-vifte, Elvis-badge, Elvis-paraply, virkelig fint 50’er tøj på, og så havde hun en bamse med, som den næsten-ægte Elvis fik overrakt). Herrerne og damerne dansede på livet løs på denne lørdag eftermiddag klokken 14. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse.

/ Anne