En hyldest til Absalonsgade

0
227

 


Tjek lige det grønne græs på dette billede – det er taget for tre dage siden! Wauw hvor jeg glæder mig til forår!

I snart 6 år har jeg boet lige ved siden af Absalonsgade. Til at starte med var gaden pakket ind i plastik og lukket af på midten, så man ikke rigtig fik fornemmelsen af, at der på den ene side lå en biograf og på den anden side udfoldede Vesterbro sig med barnevogne og narkomaner.

Nu er gaden pakket op (for 1½ år siden), og alligevel gik det først op for mig for to uger siden, at gaden er et gratis museum! Godt nok lagde jeg for lang tid siden mærke til den gamle aviskiosk, men jeg smilede bare lidt af den og gik videre. Pludselig en søndag fik jeg øje på en gammel brandhane og et gammelt busstoppested. Og så kan det nok være, at jeg gik på opdagelse i Absalonsgade, som i forvejen er én af de mest charmerende gader på Vesterbro, hvis du spørger mig.

PS. Vester Vov Vov er også den eneste biograf, jeg har haft HELT for mig selv, da jeg for nogle år siden gik alene ind for at se en god film om formiddagen. Så hvis du er lidt flov over at blive nødt til at se nogle film alene, fordi nogle film bare skal ses i biografen (sådan har jeg det), så gå i Vester Vov Vov – hvor man også må medbringe sin egen te og kage. Hygge!

/Louise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here