Endelig is-tid

by 06/05/2013

Sidste år fandt jeg en ny TOTAL yndlings-isbar: nemlig isbaren ved Frederiksberg Chokolade, der ligger på Frederiksberg Allé. Ikke nok med, at de har virkelig lækker hjemmelavet is, så har de også vafler dyppet i chokolade og – det bedste af det hele – HJEMMELAVET GUF! Og det varierer – så nogen gange er der jorbærguf, så er det med brombær eller hindbær. Måske er det ‘bare’ vanille eller også er man heldig og så har de lakridsguf!

Is2Ï går, søndag, var vejret endelig blevet is-tid – og så kunne det da kun gå for langsomt med at gensmage yndlingsis med yndlingsguf! Og heldigvis smagte is og guf PRÆCIS lige så godt, som jeg huskede det. Jeg tror godt, jeg ved, hvor I kan finde mig denne sommer 🙂 / Anne

Mmm - to kugler: pistache og karamel og ovenpå LAKRIDSGUF!

Mmm – to kugler: pistache og karamel og ovenpå LAKRIDSGUF!

Samme is - to minutter senere!

Samme is – to minutter senere!

 

6 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Sofie - Love is enough
  #1 Sofie - Love is enough 6 maj, 2013, 20:38

  Ås mig. Nu er jeg ås isforelsket.. Årh!

  Reply this comment
  • anneoglouise
   anneoglouise Author 7 maj, 2013, 10:21

   OG det er de BEDSTE is! Mmmm – det der hjemmelavede guf tager virkelig prisen – og så er det bare så hyggeligt at sidde på fortovskanten på Frederiksberg Alle og nyde sin is! JA 🙂 I solen! KH Anne

   Reply this comment
 2. Monica
  #2 Monica 7 maj, 2013, 10:18

  Pludselig blev bacheloropgaven en sekundær ting, nu vil jeg have is ! 😛

  Reply this comment
 3. A + K = ♥
  #3 A + K = ♥ 7 maj, 2013, 11:35

  Lyder som det mest himmelske isvalg – jeg har nemlig en svaghed for kombinationen af lakrids og pistacie – og det plus en gang karamel kan da kun være skøn!

  – Anne

  Reply this comment