Få stillet din sult på Sult

3
276

Vi har startet en brunch-tradition med vores gymnasieveninder – vi mødes ca. hver anden måned og spiser os overmætte, mens vi bliver opdaterede på hinandens liv. I søndags gik turen til Sult i Cinemateket i Gothersgade.

Sult er det sidste ord, du tænker, når du forlader den overdådige brunch-buffet – tværtimod fortryder du, at du liiiiige skulle have den sidste pandekage, ost eller pølse med. Hvorfor er det, at en buffet får ens overlevelsesinstinkt til at sprænge alle grænser – man spiser jo (eller nærmere æder), som var det ens sidste måltid!

Vi skal dog ikke klage, for buffeten opfyldte alle vores drømme, og som et ekstra plus kunne man få uendelige refill’er på den cremede latte. Ikke noget kolbekaffe her! (ja, den opmærksomme seer vil ganske vist have opdaget termokander på billedet, men dem rørte vi ikke. Vi fik kaffen frisk fra espressomaskinen! (Hvis man lige skulle nævne et punkt, hvorpå Sult kan blive bedre, så var det meget venlige og smilende personale en smule sløve i det – måske havde de alle været til den samme kollegiefest om  natten?)

Brunchen er specielt god, fordi der ikke kun er de klassiske ting som æg og bacon, ost og pølse, yoghurt og frugt, brød og kager.

Nej, her kan man også få lækre salater, pasta og kød. Og det blødeste chokoladesmør og friskeste rabarberkompot!

Og så må vi ikke glemme den lyserøde chokolademousse. Vi fik aldrig spurgt, hvorfor den var lyserød. Men godt smagte den. Lidt for godt, faktisk.

Nu ser det måske ud som om, der ingen mennesker er, men tag ikke fejl. Sults brunch er én af de mest velbesøgte i byen, og derfor skal du bestille bord i god tid. Vores seating var kl. 12.30-15.00 (billedet er taget fem minutter i lukketid). Du får altså ca. 2 timer til at tage for dig i, hvilket er helt perfekt – for hvis man kan styre det, er der tid til en lille pause i ædegildet, og så er der (forhåbentlig) plads til endnu mere fra den lækre buffet – eller en ekstra ekstravagant cremet latte!

Alt i alt var vi alle meget glade for måltidet og gik derfra med tilfredse maver.

Her er vi så. Et sjældent (og ikke alt for heldigt :-)) billede af undertegnede har sneget sig ind på bloggen – her sammen med de dejligste damer i byen.

KH Anne & Louise

3 COMMENTS

    • He – det gør vi også efter hvert besøg – altså triller ud! Men det er det værd! Trille trille … 🙂

  1. Er altid på jagt efter gode brunch-cafeer, så tak for tippet – Sult skal helt sikkert prøves.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here